Ebrulikiz Daha 4 haftalık hamileyim ama şimdiden merak ediyorum nasip olursa ilerisinde karnimızdaki çatlaklar için ne onerirsiniz ve ne zaman dan itibaren önlemini almaya baslamalıyım şimdiden teşekkürler 😊
Ferhangul01 Ebrulikiz 20. Aydan itibaren doğal yağlar vazelin bilmem ne bir sürü şey sürdüm daha 28 dem itibaren çatlamaya başladı suan kopuyoruz onlar ve ben 😂😂 hala da sürüyorum duan sebamed sürüyorum ama olacağı varda hiç birşey engel olmuyor bu arada biooil de kullandım herşey kullandım 😂😂
Derin12 Ben 3 Aydan başlamıştım daha karnım sismeden mustela yagini kullandım hiç çatlağım olmadı, 38 haftadayiz
KbraYgt 13 haftalık hamileym doktorum kesinlikle çatlak kremi herhangi bir yağı göbek çevresine sürmememi tembihledi. Bunu söylediğinde 9 haftalıktım. Hamilelik boyunca mı bilmiyorum ama
KbraYgt OktayMeltemSahin sebebi içinde şöyle bir cümle kurmuştu sürdüğümüz herhangi krem veya yağ cilt tarafından emilip çocuğa ulaşma durumu var gibi bişey, şuan tam cümleyi hatırlayamıyorum kelimesi keliemsine fakat çocuğa ulaşıp zararlı olabilir demişti
Bhr34 4.aydan itibaren bio oil kullanıyorum doğuma 17 gün kaldı Şuana kadar çatlağım olmadı son günleride atlatırsam süper olucak.bol su içmelisin bu Arada cildin nemli olsun diye
Ebrulikiz Ferhangul01 vücuttan vücuda fark ediyor demekki benim ani kilo alıp vermede bile besenlerimb hemen catlamisti hamileliktede karnım çatlayacak sanırım