Hajsjkeoidbdkkmdmsmsms ERKEK bebeğimiz olacak ama halen isim düşünemedim ve karar veremiyorum erkek bebeğe isimler alabilir miyim❤❤😊😊
-hyt Hajsjkeoidbdkkmdmsmsms ayy varsa bende alırım 4 ayımız kaldııı kararsızım oğuz alp düşünüyoruz ama 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
alenrenas1 Hajsjkeoidbdkkmdmsmsms -hyt bizim 30+4 halen karar veremedik erkek bebege isim bulmak zor sanki kızda daha cok secenek var suan alen renas düşünüyoruz ama heln kararsızım 😅
Hajsjkeoidbdkkmdmsmsms -hyt bende hiç düşünemiyorum bi tane daha oğlum var onunla uğraşmaktan ona sıra gelmiyor 🙄🙄🙄 sizlerden fikir alayım dedim🤦♀️🤦♀️
Asl90 İsim konusu çok zor. Ne isimler düşündük anlatamam kızlar ve en sonunda hepsinden nefret ettim ve Can ismine karar verdik( oğlum doğduktan 10 gün sonra ismini koyabildim düşünün artık🤦🏻♀️) şu an 3 aylık olduk
Demir01 Benim bir oğlum var adı Ali Efe. Şimdiki de erkek olacak. 18 haftalığız. Alp Ege düşündük. Hem uyumlu hem de güzel isimler.
Hajsjkeoidbdkkmdmsmsms Benim oğlumun ismi ahmet 2.karar veremedim ahmete uyumlu da birşey istiyorum ama şimdi beynim durmus gibi😔😔
PapatyaGuzelii 29+4 günlüğüm nasipse oğlumuz olacak bizimde ☺️ Taha Yağız düşünüyoruz kısmetse isminide 🥰