Rmeysa_1661 ikiz-kelebeklerim benim de sertlik çok oluyor işte o yüzden hareketlerini çok derinden hissediyorum
Unsalinn_Annesii Rmeysa_1661 birde canım eklemeyi unuttum oğlum baş aşağı pozisyonu almıştı çok baskı yapıyordu sadece hatta doktorum ağrın falan varmı demişti bana ama hiç ağrı hissetmemiştim yoktu ağrım nts çekilde sancı çıkmadı sonra nts için gün vermişti bana
Rabiacengiz Rmeysa_1661 olabilir doktor böyle durumlarda kayısı ye geçmezse ulaş bana gel demişti bence bi kayısı ye rahatlatır kendini zorlama hamileliğin son gününe kadar günde bi kaç tanede olsa ye yemeklerede kimyon koy seni çok rahatlatır habeein olsun benim doktor ilaçtan çok bitkisel şeyler kullan diyen biri
Rmeysa_1661 Rabiacengiz kayısı ve kuru incir bana da önerdi doktorum ama pek işe yaramadı malesef işte anlamadığım şey o saymadım kaç defa olduğunu erken doğum mu yoksa yalancı sancı mı anlam veremedim
Rabiacengiz Rmeysa_1661 sertleşme ve kasılmalar rahim sebebiyleymiş ama düzenli bir şekilde net bir sertlik varsa erken dogum belirtisiymiş
Ozgeknc Bizde 29+2 deyiz canım hareketleri değişiyor bazen çok fazla, bazen çok az hissediyorum sanırım büyüdüğü için normalmiş ama yine de doktorunla görüş bence mutlaka canım
Rmeysa_1661 Ozgeknc gittim gece canım kabızlıktan dolayı olmuş şuan da gayet iyiyim hamd olsun insanın eli ayağına dolanıyor valla korkudan
ecembugra53 Rmeysa_1661 git canm bak yazıyorsun hareketleri azaldı diye git tabi gidince haber ver ama 🤲🏻💜
Rmeysa_1661 ecembugra53 canım gittim çok şükür yerindeymiş keyfi ultrasonda gösterdi birde inanmazsın lavman yaptı 😂😂 meğerse kabızlıktan bağırsakalrım sıkışmış derinden duyuyorsun o yüzden dedi şuan da karnım yumuşacık hamd olsun çok ama çok teşekkür ederim cevapların için 🤗🤗