Eminik Yaşayan var mı ? İnsan herşeyden korkar oldu burnum kuruyor nefes alırken yanıyordu sabah kalktığımda olurdu bugün geçmedi
oykuduru21 Eminik oluyor bende de. Kaloriferlerde nemi alıyor su koyarsanız daha rahat edersiniz bizde var ama hala oluyor yani 🤷🏻♀️
Papatya13371 Eminik hamileliğimin ilk hatalarında oldu benim burnumun içi kup kuruydu acıyordu hatta icine dokunduğum zamanda sürekli suyla temizliyordum 3.aydan sonra düzeldi olmadı bidaha
Unsalinn_Annesii Eminik bendede çok oluyordu hamileyken hamilelik nezlesimi ne deniyordu adına galiba boğazım kururdu burnum tıkanırdı değişen hormonlardan kaynaklı ama sonra geçiyor
livasmomm Eminik ah ben ne cektim o kuruluktan 2. Aydan bi başladı 6 aya kadar simdi 7. Aya girdik rahatladim… ilk zamanlar abdest alir gibi burnuma su cekiyordum ozellikle yatmadan once ve uyaninca gun icinde de nemli tutuyordum… hormonlar dan kaynaklanıyor
Eminik Unsalinn_Annesii evt nette baktım hormonlardan kaynaklı olabilir yazıyordu şimdi ortalıkta corona da olunca korktum teşekkürler 😊
Melikekpln Bendede var cozum bulamadim burnum kuruyor bazen akiyor kendi kendime strese giriyorum nefes alamayinca
Melikekpln Eminik kendi kendime covid oldum sanıyorum 😁 sonra biran geliyoe nefes alıyorum koku zaten aliyorum oyle olunca iyiyim kalk is tut diyodum moral önemli benm moralim dusunce hemen hasta moduna giriyorum🤭
BegumIscanTunc Eminik aynı durumu yaşıyorum canım ya gece bile burun kurumasından rahat uyuyamıyorum birde nefes alırken sızı oluyor doktoruma danışıp burun spreyi alicam
senginda Eminik gün içinde bile burun akması ve burun kuruması döngüsü yaşıyorum..heralde hamilelikte yaşadığım beni en zorlayan şey bu oldu…geceleri burun tıkanıklığından uyuyamaz oldum..covid oldum sandım hatta bir an ama araştırınca normalmiş gebelikte
Dyguklc senginda benimde kaniyi bazen oyle bi kaniyo ki hatta gecen ustum basim batti normalde sadece kanardi hemen 2 dkya gecerdi ama bazen siddetleniyo
Dyguklc Eminik benimde oluyo hala basindan beri yaniyo ben cozum bilamadim biraz buhar tutuyorum arada bi nebze iyi geliyo doktora sormustum deniz suyu sıkabilirsin dedi de oda yakiyo