Aselminamm 18 haftalık hamileyim 53 kiloydum 54.500 oldum 1.5 kilo yani ama iç çamaşırlarım pantolonlarım bana olmuyor cok sıkıyor beni fermuar acik geziyorum resmen ustine Uzun tunik giyip 😁😁 kilo alsam tamam normal dicem de almadim neden oyle
DidemYldrm Aselminamm kilo alamamış olabilirsin canım bende 3 kg aldım sadece 28+3 haftalık hamileyim iç karnım geniş ama bana da olmuyor artık hamile taytı aldım bebek büyüyor Ve ben 3 kg aldığım zaman bile kotlarımın içine giriyordum tişörtlerim oluyor ama çok şükür 😅
NaimeYilmaz Aselminamm regl olmuorsun 4 aydır .. Şişiyorsun kalcaların gobek cevren dogumdan sonra gıdıcek olan yaglarla kaplanıor.
Heather Aselminamm kemikler vs ona göre genişliyor, kilo almasan bile vücut genişliyor neticede içeride büyüyen bir canlı var❤ Onun da bir hacmi var😍
Deletedmom15257 Aselminamm bende 17+3 haftadayim hiç kilo almadım 47 kiloyum iccamasir tayt pantalon gomleklerim bile dar geliyo hamile pantalonu aldım cokkk rahat sende bi tane alsan yeter zaten göbeğimde çok az çıkmış ama belli oluyo yani 😍