Zeze_ ben bebek arabami travel sistem denilenlerden aldim ve yerli yabanci kullanici yorumlarina baktim, kabin boy diye gecenler bence bir yasa kadar bebege pek konforlu olabilecek gibi degil sanki. Ergonomik olarak evet bizim icin pratik olmasi onemli olabilir ama bebegin rahat etmesi bizim rahat surusumuzden ya da tek elle katlayabilmemizden daha onemli bence. Ben bugaboo aldim,sahibinden uzerinden teshir urunu. butcesel olarak magazasindan almak beni de zorlardi ama bu sekilde benim butceme uygun oldu, ama baska markada alsam tekerlekleri buyuk, suspansiyonu saglam(bebegi suruste min seviyede sarsacak) icinde rahat olabildigi ona genis alan saglayan, gibi gibi. Aldigim urunun katlanmasi evet biraz komplike ve aracta yer kapliyor ama onun rahati daha onemli gibi geliyor bana nedense. Bir de fren el erisimine uygun ayak kisminda degil, ayni zamanda bebegi hem kendime hem yola cevirebiliyorum gibi guzel yanlari var. Ben bunlara bakarak secim yaptim daha uygun alternatifler daha pahali alternatiflerde vardi ama bu ozellikler bana onemli ve guzel geldi genel olarak bu ozellikleri kapsayan modellere bakip aldim.