Merymery Eylulmom bnde bugun hastane yatisim oldu kanama yuzunden progestan igne fln kullanmama rağmen insllh gecer bu günler
DilekAlkanat Eylulmom benim 5.haftada basladi 18.haftaya kadardi sanirim surdu. Simdi 37 haftaligiz 😍
Sibeleymen Eylulmom bende de var bu durum pzrtesi kontrolu var bakalım ne diyecekler.. Benimki yaklaşık 1 aydır devam ediyor.. Şuan 9 haftalığım tek çaresi iş yapmamak ilaçları kullanmak ayakları biraz yüksekte tutup yatmak.. benimki başlardakine göre azaldı.. Sadece koyu renkte leke halinde geliyor.. Sanırım bu durum rahim içindeki kılcal damarların kanamasından oluyormuş.. Tabi yanlış da biliyor olabilirim..
deletedmom592 Eylulmom canim bu kanama ibadetine engel degil ki yapabilirsin her vakit abdest alman yeterli 😊
DilekAlkanat Eylulmom bebegim suan cok iyi cok sukur kanamalarimdan sonra erken dogum riskim vardi hep korku icinde gecti ama suan 37 haftalik olduk ve 2.950gr suan dunyaya gelse bile ciger gelisimi %99tamamlandi dedi doktorum. Benim ilk gebeligim o kanamalar yuzunden ilk baslarda 5-6 doktora gittim profesore bile gittim sebebi ne neden oluyor diye internetten cok arastirdim ama hepsinin tek cevabi bazi gebeliklerde ilk 3kanama oluyor sebebi plesanta yani bebegin eşi sen naparsan yap ama tabiki sen elinden gelen ozeni goster dikkat et.
DilekAlkanat Eylulmom bol dinleniceksin benim doktorum bana ozamanlar hep ne yapmam gerektigini soyledi. Bana sadece lavabo ve yemek yemek icin ayaga kalk dedi dusun yani birde koltuga uzandigin zaman ayaklarini hep cok yukari dik. Ben koltuga uzaniyordum sirt dayanilan yere ayaklarimi kaldirip oyle tv falan izliyordum oyle oyle 6.ayimda bebegin esi anca yukari cikti.
Eylulmom Sibeleymen evet rahimden geliyo dedi doktorda kanamaya of of peki sigara içmek etkiler mi günde 1 yada 2
Eylulmom Mrvahmt nasıl dayandınız sürekli yatmaya neler yaptınız yattınız yerden canınız sıkılmasın diye
Nslhnfdn Eylulmom ben 3 hafta cektim ayni derdi sukur 3 haftanin sonunda bitti ama progestana devam hala
Mrvahmt Eylulmom inanki bi hastneden hastneye gttim birde 5. Ayimdab sonra6 7 aylik ken 15 dk yurune hakim vardi o seklde ciktim baskada bi yere gtmedim evde oturdum yattim ztn 4 ay ilk suanda 9. Ayima girdim bebegin kafasi asagida dye yine kalkmiorum pek
Defnem_26 Benimde 8.haftamda kanama oldu 14.haftamdan bitti egilip kalkma ani hareket yapma sakin dinlen Allah sifa versin canim
deletedmom592 Eylulmom nasil gusul abdesti alman gerekiyor canim hamile degil misin sen gusule gerek yok ki normal abdest alman yeterli gusul gerektiren haller hayiz nifas cinsel birliktelik ve ihtilam olmaktir harici gusul gerektirmez ibadetlerini yapabilirsin endise etme 😊
zgeDenizKaramanAtmaca Eylulmom canım niyet önemli sonuçta senin elinde olan birşey değil sen namazını kıl duanı et allahım görüyor hepsini 🤲🏻
Esrazoan Bende 12 haftalık oldum 2 defa kanamam oldu bir kaç damla şeklinde , ilaçda kullanıyorum ama o kanı görünce çok korkuyorum inşallah sağ Salim kucağımıza alırız 🙏🏻