Canerkan1 Ben 28 gun once bos gebelikten kurtaj oldum 12 haftalik sizde durumlar nasil gelisti nezaman ogrendiniz kurtajdan ne kadar sonra yeniden hamile kaldiniz
plakayerli Haftada görülmedi 7. Haftada görülmedi 8. Haftada görülmedi kese ise büyüyordu yolk bile görünmüştü 8+3’te kürtaj oldum. 4 ay sonra hamile kaldım şükür
Canerkan1 plakayerli yurtdisindaydik gidemedim doktorum yok evraklar tamamlanmadi falan olmadindonduk zaten donduyumuzde gittim sok oldum ben gormeyi bekliyodum
mrv_b 7 haftalıkken kürtaj oldum betam düşüyordu kesem bozulmaya da başlamıştı 25 haziranda kürtaj oldum. Kürtaj sonrası 40 gün falan adet olmayı bekledik , korunduk. 1 adet dönemi sonrası hamile kaldım şimdi hamileliğin 15. Haftasındayız 🤰🏻
Canerkan1 mrv_b allah kucaginada almati nasip etsin canim insallah bende tez vakitte hamilelik postu acarim
Umutduru mrv_b merhaba canım.öncelikle inşallah sağlıkla kucağına alırsın.ben de mayısta boş gebelukten kürgaj oldum 1 ay korunduk ama kalmaıyorum.herhangi bi kür falan denedin mi ya da ilaç
mrv_b Umutduru ben değil de eşim kullandı keçiboynuzu pekmezi ve bi kaç çeşit macunu karıştırıp kullandı zaten eşimin sperm hızı sayısı vs sorunluydu çocuk olmasına engel değil ama yükselmesi lazım demişti dr https://imgyukle.com/i/TZXKr8 Bunları kullandı
sibelbulut Ben 5. haftada keseyi gördüm ama hcg düşmeye başlamıştı keseyi gördükten 2 gün sonra kendiliğinden düştü kürtaj olmadım ama kürtajda 3 ay beklemek gerekiyo diye biliyorum
Canerkan1 sibelbulut doktorum korunmakla ilgili bisey soylemedi sadece kanama bittikten sonra agrida yoksa iliski serbez daha kolay kalabilecegimide soyledi
Baby-1 Ben ocak ayında bos gebelıkten kurtaj olmustum.doktor ıkı ay korunun kendını toparlarsın ama dınlemıcek gıbı duruyorsun demıstı😁 mart ayında tekrar hamıle kaldım.Sımdı dogumu beklıyoruz.Allah ısteyen herkese nasıp etsın ıns🙏🏻
Patilimom Bir düşük bir boş gebelik geçirdim doktor 2 ay beklememiz söyledi. kan pıhtılaşması ve kromozom testleri yaptiktiktan snra çocuk dusunmemiz gerektiğini söylüyor. Yine aynı şeyleri yaşamamak için bekliyorum.