Deletedmom_5 Ben şuanda 5+3 gunluk hamileyim ama karnım şimdiden kaşınmaya başladı çatlakmı olacak acaba bilmiyorum bişeyler kullanmak istiyorum. Siz ne kullandınız hanımlar ve kaçıncı haftadan itibaren kullandınız? Ve 5. Haftada kullansam sorun olurmu acaba
AdaShelby Deletedmom_5 Lierac krem , kakao yağı, hindistan cevizi yağı , tatlı badem yağı , duşta kullanılan kremlerden ne kullandıysamda fayda etmedi 33’te çatlamaya başladım. 🙁
Kedianasi Deletedmom_5 çatlak için çok erken daha çok küçük haftası ben baygi şey kullandım ona rağmen çatladı 2 haftadır bıraktım bir etkisi olmadi bende genetik herhalde catlaktan görünmüyor karnım ama takmıyorum galiba catlaklarimi bile sevdirdi hamilelik
gokella Deletedmom_5 palmer’s marka kullandım ben trendyoldan almıştım. Hiç çatlağım olmadı kilo artışınızada bağlı çatlaklarınız. 5-6 haftalıktım aldığımda sonuna geldık bitmek üzere kremde ben memnun kaldım. Tüylenme de yapmadı hındıstan cevızı,badem yağı falan tüy yapabılıyormus
Nssyclk Ben 4.aydan beri Hindistan cevizi yağı kullanıyorum hergün. 33.haftadayım çok şükür şimdilik çatlak yok. İnşallah ilerleyen haftalarda olmaz 🤗
Deletedmom_5 Nssyclk Hindistan cevizini bi yerde okumustum insallah çatlağınız olmaz ne kadar hindistan cevizi yağının ortalama fiyatı?
Deletedmom_5 Hayalim_s zaten vücut yapısıyla alakalıymış çatlak oluşmaya müsaitse ne yaparsan yap engellenemiyomuş bi yerde okumustum
Nssyclk Deletedmom_5 inşallah olmaz. Ben instagramda bir sayfadan aldım organik el yapımı 300ml 60 TL. https://instagram.com/bereketgurme?igshid=1q6vldp3v4ybk Bu sayfadan bakabilirsiniz.
ZzMerve okroya gerçekten iyi geliyor mu siz kullandınız mı 🤔 33. Haftamdayım bacaklarımın arkaladı fena şekilde çatladı kırmızı kırmızı çatlaklar oluştu ani kilo almamla
okroya ZzMerve aynı haftadayız benimde bacaklarımda oldu kırmızı çatlaklar sonra düzenli kullandım geçti çok az kaldk :) bitti yağım yenisini alcam hatta
Eda_eyrc Bende hiç bşy kullanmadım. Arada wazalin sürdüm Şuan 38 haftamdayum ve karnımın alt kısmı çatlamış hafiften. Keşke oda olmasaydı ama oğlum için katlanıyorum 🙏🏿♥️♥️
Aden23 Deletedmom_5 lierac, hindistan cevizi yağı, badem yağı, sarı kantaron, kakolu hamilelik çatlak kremi. Hepsini kafama göre sırayla sürüyorum günde bir bazen iki bazen üç gerginliğime göre değişiyor. Hiç çatlamadım şükür
Aysima23 Deletedmom_5 hergün normal nivea bodylosyon kullandım 2. Hamileligim tel çatlağm yok birazda genetik birşey aslında cildini nemli tut ve bol su iç