Kedianasi Merhaba nasıl tarif edilir pek bilmiyorum ilk gebeliğim bu gün sabahtan beri bebekler kaburgamin altında toplanıp bırakıyorlar 5 10 dakikada bir nefesimi kesiyor sancı ağrı falan hissetmiyorum sebebi ne olabilir sizce bilgisi olan yazarsa sevinirim
hohomoromu Kedianasi kaburgani ayaklarıyla.itiyordur muhakk buda seni sıkıştırıyor son zamanlarındaysan bebek büyüdüğü için sığmıyor itiyor itince kaburgani denk geliyor
Mom092 Kedianasi 33 haftalığım ayni seyi yaşıyorum ama benim ki tek gebelik nefesim kesiliyor valla 😣
Deletedmom95 Kedianasi 36+4 üm aynı şey bende var e tabi bide doğum pozisyonunda olunca bacakları nereye koycağını şaşırdı evlat 🤣🤣
Kedianasi Mom092 bende 33 +4 haftalıgim normaldede olurdu ama bu gün ekstra oldu bilgisiz olunca insan korkuyor
Mom092 Kedianasi normalde gundu 3-4 kez anca olurdu ama bugun yarim saatte bir toplaniyor kasiliyor bi tuhaf bilmiyorum ya
Kedianasi Mom092 benimde öyle oldu bu günde bir şey mi var acaba 🙄 birde erken doğum riskim var doğum belirtisi mi acaba diye korktum
Medineseydi Deletedmom95 ay benimde öyle 🥺 2 gün falan öyle oldu bizimde doğum pozisyonunda 35+3üz. Sağ tarafıma çok baskı yapıyor elimle tutmadan belimi aşırı dik yapmadan rahat edemiyorum maalesef
Ikizannesiiiii Benim de doğuma yakın olmuştu oğlum ayağıyla baskı yapardı çok acır gerçekten pozisyon değiştirir büyük ihtimalle o zaman rahat edersiniz insallah
Medineseydi 1989-- bende toplanma bebek hareket ediyor diye düşünüyordum kasılmaymıs ilk olunca bilmiyorsun haliyle 🤭