Halidemat Merhaba canlar bende lansinoh elektrikli pompa vardı iki çocuğumda kullandım şimdi iyi çrkmiyor yara yapıyor .Medela pompa duydunuz mu kullandınız mı? Hastane tipi ve çok iyi sağıyormuş acıtmıyormuş bilen var mı🙏
Fsn26 Araştırma yaparken görmüştüm Halidemat araştırma yaparken görmüştüm biraz pahalıydı. Birkaç arkadasım baby plus kullanıp memnun kalmışlar ben baby plus aldım
Halidemat Fsn26 onu da alıp denedim çok acıtıyor yaa benim göğsüm mü hassas oldu böyle acımıyordu kremde var gümüş kapakda var ama bebek bir kere bile çekince hemen yara oluyor kopuyor sızlıyor resmen
CansuAkplt Mochii aldım herkes çok memnun daha kullanmak nasip olmadı bebeğim Doğunca kullanacağım insalalh mochi yi araştırın derim
Halidemat CansuAkplt araştırdım da süt çok olup dolunca çekiyor dediler o yüzden benim süt azaldı bebek 3 aylık oluyor
Meriwa CansuAkplt mochi süt depolama aracı sağmak için değil malesef eğer sütünüz olmazsa zor gelirse sonrasında çekmek gerekir ki belli dönemden sonra göğüs terbiye olur ve bebeğin emceği kadar süt salgılar çalışıcaksanız mutlaka elektrikli şart cnm bilgin olsun
Meriwa Halidemat 3 aylık bizimkisi de normal canm ama senin göğsün hassas doktora ebeye de danış bakalım bi
Halidemat Meriwa bizimki 28 haftalık doğdu Canım süt gelmesi bile çok iyi demişti hemşire . Doğduğu üç ay olacak ama düzeltilmiş yani 40 haftayı geçtiği 4 günlük oldu
Duygukocc Fsn26 hem yara yaptı hemde olan sütümü sağmadı elimle sağdığımda sütüm daha çok sağılıyordu makinadan