Deryayurt Kimyon oladabilir olmayadabilir 🤷 bazen 6 hftadan sonrada başlayabiliyormuş ikinci gebeliğim 11+2yim ilkindede bunda da mide bulantısı hiç yaşamadım nasıl biseydir bilmiyorum bile 😊
Cicilibicili Kimyon bulantı için daha erken ama şu da var ki herkes bulantı yaşamıyor canım. İnşallah da yaşamazsın ☺️
Aslininminikkalplisi Kimyon benim mide bulantılarım bir anda 12. Haftada başladı öncesinde çok rahat yer içerken bir anda herşey değişti.
Cicilibicili Kimyon yok canım değil. Yani ille hamile kaldım mide bulantısı yaşamam lazım gibi düşünme. Kimisi hiç yaşamıyor. Sen keyfini çıkar 🌸
Nisanurt Karamela hamileliğim ve doğumum çok güzel geçti Allah’a şükür😁 bir sorun yaşamadım darısı başınıza inşallah
Nurtas04 Kimyon bende senin gibi düşünüyordum şu an 9+0dayım dün başladı bulantı ve kusma 😭😭 hiç olmasın daha iyi
Zelooo Benim de suan 14+3 oldum cok sükür hic yasamadım bundan sonra da yasamam insllah ☺bence senn de oyle olucak rahat bir gebelik gecirirsin insallah
gulapikk Kimyon dua et canım bulantısız geçir hamileliğini inan hiç hoş bir şey değil gerçekten mahfoldum 🤭