Syydmoomm 9+3 gebeyim bugün kontrole gittim drumu değiştirip, bebeğin kalp atışı oluşmamış 6 haftalıkta kalmış. Kürtaj olcam mecbur😭 Daha önce bu durumu yaşayan varmı? Korkuyorum kürtajdan. Ve kürtajdan ne kadar sonra gebe kalınabiliyor? 😔
Burcu-2910 Syydmoomm genel anestezi mi olacak canım bende 1 buçuk ay önce kürtaj oldum tamamen bayıltıldıgım için bişe anlamadım uyandıgnda sadece adet olmuş gibi kanama ve adet agrısı oluyor
Ayseninannesi Syydmoomm geçmiş olsun bu durum üzücü ama dünyaya sağlıksız bebekler gelmiyor bu sayede herşeyde bir hayır var yani. Kürtaj olmanızı tavsiye ederim çünkü ağrılı bı düşüktense bir anda olup bitiyor. Dr bana 3 ay sonra hamile kal gel demişti. 2.5 ay sonra hamile kaldım şuan 33 haftalığız Allah beterinden korusun. Üzme kendini.
34_21_23 Syydmoomm geçmiş olsun bende aynı durumu yaşadım anesteziyle olun 10 dk da işlem bitiyor aynı gün evinizdesiniz. Sonrası adet ağrısı gibi oluyor korkulacak hiç birşey yok. Doktor antibiyotik verecek onu aksatmayın. Ben 2 adet gördükten sonra tekrar gebelik düşündüm
Lemonade Syydmoomm geçmiş olsun ben de aşırı korkuyordum uyudum uyandım ki bitmiş korkacak bişey yok bi kere hamile kaldıysan bu senin doğal yollardan hamile kalabildiğin anlamına geliyor bozuk genli bebeği rahim atıyormuş doktor bana doğsa özürlü olacaktı demişti Allahtan gelene razıyız tabi ama kimseyi evladıyla sınamasın Allah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza dua oku rahatlat kendini kısa bi operasyon korkma
Canerkan1 Burcu-2910 bende oyle oldum canim uyudum uyandim olmus agri kanama derken simdi dort gozle tekrar iki cizgiyi bekliyorum
Syydmoomm Seydaaa123 Burcu-2910 Ayseninannesi 34_21_23 Lemonade Tuba18 Seydaaa123 hohomoromu yavrukom mom-12 Kızlar bişey sorcam kürtaj yapılınca ameliyathanede uyutulup ameliyathanede mi uyanıyorsunuz nasıl oluyor ???
Burcu-2910 Syydmoomm 15 dk falan sürüyor canım biliyorum kötü durum ama sağlıksız gebelikler genelde tutanamıuormus bende aynı durumu yaşadım bebeğim 12 haftalık olması gerekirken 8 haftada kalbi durmuştu doktorum bana korunmana gerek yok dedi 1 defa adet gördüm bu ay bakalım rabbim nasip etsin inşallah 🙏
Syydmoomm Lemonade Dua edicim bolbol🤲🏻 2500 fiyat istediler çok pahalı değil mi her özel mi böyle fiyat veriyor
Tuba18 Bende 9 haftalık kürtaj oldum bebek 6 haftalık iken gelişimi durmuştu uyudum uyandım bitmişti ilaç verdi onları da aldım eve geldik zaten direk 5 ay sonra gebe kaldım kendi isteğimle o kadar bekledik doktor bir ay yeterli dedi
34_21_23 Syydmoomm siz hangi ilde ikamet ediyorsunuz. Çevrenizde devlet hastanesi yok mu anestezili kürtaj yapan. Bende gitmiştim özele bana 3 bin TL fiyat vermişlerdi resmen bir doğum ücreti. Ve toplasan 10 dk lık bir işlem.
Tuba18 Syydmoomm doktorum dedi bunu ilk adet kanaman olarak düşün dedi 2-3 kanamam oldu öyle aşırı değil sonra da leke şeklinde geldi
Seydaaa123 Syydmoomm daha once yasadm canm 12 hafta kontrolume gttıgımde bebegın kalbının 10. Haftada durdugunu ogrendık ardından 2 gun ıcınde kurtaj oldum Nisan ayı basıydı ve suandada yenıden hamıleym şükür Cok üzücü bi durum ama kendını yıpratma istersen hemende kalabılırsın ben 4 5 ay kadar bekledm daha dogrusu düşünmedm kendıgınden boyle gelıstı yıne olur en önemlisi senınde esınınde kendını yıpratmaması 🤲🏻
mom-12 Seydaaa123 kanaman Seydaaa123 kanmanız vs oldu mu yada bi belirti bende şuan 9 haftalık hamileyim daha öncekinde 8 haftalıkken kürtaj oldum 6 haftalıkken durmuş kalbi daha doğrusu hiç attı mı bilmiyorum 😞 patalojiye gitti normaldi trombofili testinyaptırdım normaldi şimdi coraspirin kullanıyorumm ama hep korkuyorum 😞
Tazeanne0 Seydaaa123 12 haftada gittiğinizde önceden kalbi durmuş ya bir şey farketmediniz mi hiç yani belirti kesilmesi falan olmadımı kusura bakmayın bu arada öğrenmek için sordum bunu
hohomoromu Syydmoomm canım aynısını ben yaşadım 8 haftalıkken 6. Haftada kalp atışı durmuş hemen ertesi gün kürtaj oldum genel anestezi ylenhic korkma hiç bir ağrısı sızısı yok ben bir şey hissetmedim kurtajda korkulcak hiç bir şey yok Allah bir daha nasip edecek inşallh şuan 2 tane çocuğum var inşallah seninde olacak saglikla 🙏
Syydmoomm hohomoromu Allah bağışlasın canım bazen üzülüp ağlıyorum bazen duruyorum napcağımı bilmiyorum. İlk kürtajınız evliliğinizin ilk yılındamı oldu peki
yavrukom Syydmoomm psikolojik olarak insanı yıpratıyor bunun bı tarifi yok 😔 uyutulcaginiz için hicbisey anlamiyacaksinz uyandginizda biraz kanamaniz olcak daha sonrasında bir kaç gün azalmis şekilde olcak adet gibi 2 kez adet gordukten sonra kalablrsn demişti benim doktorum çok geçmiş olsun
Ay80 Syydmoomm canım bem 2018 de kürtaj oldu herşeyi canlı canlı gördüm beni bayıltmadılar 2 ay hasta olmadım kanamam çok olmuştu o zamanlar ocakta kürtaj oldum martta hamile kaldım inşallah sende hamile kalırsın bir an önce
hohomoromu Syydmoomm herşeyin hayırlısı üzme kendini Dicem ama elde değil her şeyde bir hayır var böyle düşün