Cerentali Doktorum 11 Aralığa gün verdi kızlar ama fiyat konuşmadık sezeryan olacağım kısmetse fiyat konuşan fiyatları bilen söyleyebilir mi ve hangi doktor
_gokcelii Cerentali Bende Sezer Filiz Erdala gidiyorum canım insAllah beraber doğumu gerçekleştiricegiz🙏🏻 Fiyat bilgisi konuşmadım ama daha bence her doktorda aynıdır
Cerentali Naimeismail001 doktordan doktora değişiyor mu ki acaba benim doktorum Hakan Erdem arasam bana fiyat bilgisi verirler mi ki
EcemUgur01 Naimeismail001 normal doğum ne kadar peki onun hakkında bilgi almış mıydınız ? Bende o doktora gidiyorum fakat benim daha 7.5 ayım var bu konu için birde korona testi istediler mi sizden ?🙄
Cerentali Naimeismail001 2500 dediler sigortalı sigortasız olduğundan3750 dediler Doğumdan önce birde korona testi istediler onun fiyatı nedir siz oldunuz mu özel hastanede
Naimeismail001 Cerentali ben mayisda doğum yapmıştım normalde seneden seneye zam yapıyorlardı benden test istemişlerdi 6.5 ay oldu canim ya
Naimeismail001 EcemUgur01 yani aynı diye biliyorum yılbaşından sonra değişiyor cnm bnm zamanımda istememislerdi test
AliNailinannesi _gokcelii EcemUgur01 ben sezer filiz doktorda 12aralıkta doğumumu yaptım. Normal doğumdu 2500 tl idi. Corona testi istemediler. Ocakta tekrar zamlanacak bildiğim kadarıyla.
EcemUgur01 AliNailinannesi Ben oradaki doktorumu bu hafta değiştirdim 🙄 canlı olan bebeğime ölü bebek diyip kürtaj etmeyi teklif ettiler ama teşekkür ederim yine de yorum yaptığınız için 😌🌼