Lekna Kızlar kızlar😑 26+5 hamişim ayaklarım şişmeye başladı böyle yanlardan falan sizde durumlar ne sıcaklar çok bunaltıcı heryerimden ateş püskürüyor resmen🙃
Zeykem Lekna 25 haftalıgım sırt agrımdan gıttıgım yerlerde bıle oturamaz oldum ya mecbur kalmadam evden cıkmıcam ne oturabılıyprum ne kalkanılıyorum
Simgeaby Lekna canım bende 26+5m inanılmaz ayaklrım şişiyor sıcak suyun içine tuz koyup ayaklarını kovanın icinde beklet işe yarıyor bana sıcak su iyi geldi ama kimisine soguk iyi geliyormus bilgine
Hilal1234 Lekna 23 haftamdayim bende ayni durumdayim ayaklarim okadar sisiyorki ustune basiyorum 😕 bol bol su ic
Elfnz3 Mrb cnm bende aynı durumdayım 32.haftamdayım ayaklarım çok şişti yere basamıyorum hergün kovanın içine soğuk yapıp ayaklarımı koyuyorum biraz faydası oluyor
SedanurAydnAta Daha 13 haftalığım bende bile oluyor doktor fazla ayakta kalmaktan olur dedi 12 saat çalışınca malum ayakları uzatıp dinlenmek lazımmış 😏 tuzu hayatından çıkar dedi birde zaten çok fazla kullanmıyordum 🤗
Deletedmom35 Lekna 35 numara giyerdim 36 37 derken heralde artık kocamın ayakkabılarını giyeceğim 😄 şişiyor canım bebişe giden yolda şişen ayaklar çekilen ağrılar kutsaldırrrrr 😄✌🏼