gamzekya Merhaba kızlar adetime 4 gun kala kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı ama mide bulantısı kusma şişkinlik kabızlık ve gaz var antibiyotik içiyorum saha çok kusuyorum sizce hamilelik olabilir en sin adalet tarihim 3 kasım 2020
Nisaa46 gamzekya Canım ne olur ne olmaz antibiyotik içme çocuk varsa düşürürsün Allah göstermesin benim arkadaşım düşürmüştü ondan diyorum yinede bekle adetin geçmesini
Mevreee gamzekya canım bence eğer çok çok önemli değilse antibiyotik içme bı sure hamile olup olmadığını bilemeyiz tabi ama sen içme… Gününe var daha sanırım ama belli olmuyo ben 9 haftalıkken öğrenmiştim çünkü bı önceki ay adet olmustum
Dyg61 gamzekya bazı antibiyotikler hamılılekte de kullanıyo aksef vermıstı doktor bana gebelik planlıyorsan sıkıntı olmaz demişti eğer öyleyse bişey olmaz Allah’ın izniyle
gamzekya Nisaa46 bilmiyorum canim vajinal akinti var diye verdiler bende korkuyorum ilk kez anne olucam eğer hamilelik varsa çok bilgisizim şu an kan testinde negatif çıkarsa bile adetin geçmesinden sonra mi kesin sonuç verir acaba merak ettim çok ya
Nisaa46 gamzekya Testte negatif çıkması gayet normal geç döllenme olabilir siz yinede her ihtimale karşı bırakın antibiyotiği çocuga bişey olur Allah korusun adetin geçtikten sonra dene evet o zaman çıkar az da olsa
Mevreee gamzekya evettt 😄 doktor 8+4 deyince bende şok olmuştum hiç beklemiyodum çünkü hiç bı belirt olmadı sadece kasığımda ara ara bıçak saplaniyomus gibi oluyodu ama kistim vardı ondandır diye düşündüm bide detim bitmesine yakın hep kahverengi akıntım olurdu bu sefer baya uzun sürmüştü o kadar meğersem benim minik 🐨 yerini hazirliyomus😂😂
gamzekya Mevreee canim benim kasigimin sol tarafında çok ağrı var sonrada sağ tarafta ağrı oluyor üst karin bölgemdede ağrı oluyor kramp şeklinde hadi hayırlısı bakalım inşallah
Mevreee gamzekya canım benimde genelde sağda olurdu oturduğum yerden kalkıp dizlerimin üstüne kapanirdim o kadar şiddetli olurdu 2 dk falan rahat sürüyordu.. çok teşekkür ederim canım benim insAllah sende hamilesindir🙏hayırlısı neyse o olsun🌺