Papatya011 gamzelinaz bana bisküvi ve kayısılı meyve suyu verdiler annemler birde şehriye çorbası içtim , zaten hastanede sadece küçücük bir kase şehriye çorbası getirmişti öğün olarak ama ayrıyeten evdende getirmişlerdi
Papatya011 Buket5564 birde nescafe iç ama kendini basım agrıcak diye şartlama canım benim migrenin var ama ağrımadı içmediğim halde yanımda götürmüştüm ama gerek kalmadı
Tgbanne Buket5564 humana çayı süt olsun diye alabilirsin , göğsüne mavi jel gibi sıcak su torbası süt gelsin diye , nescafe anesteziyi atman için gerekli , sondanı dopumdan sonra taktır öyle diyorlardı bir yerde okumuştum , bol kıyafet , lohusa pedi
Papatya011 Buket5564 evet canım temizdi ama üzerinden tekrardan sürdü kadın bir hemşire temiz olduğu için uzun sürmedi zaten ama her hastanede olur mu bilmem
Kader13 gamzelinaz evet canım sadece petibör yemeye ve meyve suyu içmeye su içmeye hoşaf felan içmeye izin veriyolar narkozun etkisini çabuk at diye galıba
Esilay Buket5564 Canım öncelikle gözün aydın diyim inşallah sağ sağlim kucağına alırsın nasipse pazartesi sabah 7 de bende hastahaneye yatıcam doktorum bana temizlik yönünden permatik önerdi ve önüme koyup azcık traş köpüğü sıkarak temizleniyorum ve çokta memnunum ağda yapmışım gibi oluyor bir ikincisi bende yanıma komposto götürücem kayısı meyve suyu harici götürücem nescafe bitter çikolata ve rezene içerikli emzirme çayı yanımda götürüyorum aynı günde doğum yapıcaz nasipse sormak istediklerin varsa seve seve fikirleşiriz 🥰🥰
Buket5564 Esilay ay maşallah canım senide benide allah kurtarsın inşallah bende kompostp yaptım ozmn yanıma koyayım nescafe ve bitterde alayım koyayyım ben şimdiden rrezene içmeye başladım hastaneye gotursem ble nasıl yapıcam diye düşünuyorum sana bilgi verdiler mi o konuda odada ketil yada sıcak su bulabilirmym bilemıyorum
Esilay Buket5564 amin canım inşallah kavuşalım hayırlısıyla evlatlarımıza 🙏🏼 Açıkcası bana ketıl ve sıcak su bilgisi hiç verilmedi ama benim evdeki ketılı yanıma alıcam zaten kendi aracımızla gidicez gerek olmaz ise odaya çıkarmam ama evde varsa götür derim ayrıca komposto içmek için kasem kaşığım ve içecek için bardağımı yanımda götürücem ben orda bulamam bunları diye düşünüyorum
Esilay Buket5564 Valla nerde kimde okuduysam komposto kayısı meyve suyu rezene nescafe ve bitter bunu birçok sezeryan tecrübesi olan söyledi birde ne kadar zorlanırsanız zorlanın mutlaka bol bol yürüyüş diyor herkes daha hızlı toparlanmamız için İçim çok tuhaf eşim yanımda refakat edicek tek desteğim şuanlık o ama spinal sezeryan olucam nasıl geçicek bebekle ne durumda olucaz en büyük kafamdaki soru o diğer türlü yiyecek içecek bir şekilde hallolur diye düşünüyorum ben birde yanıma PAROL AĞRI KESİCİ koydum anlık lazım olursa eşim bi ona sebep çıkmasın dışarıya diye her ihtimale karşı koy lazım olursa belki sana kolaylık olurdu nacizane fikrim
Buket5564 Esilay haklısın canım yiyecek içecek bi şekılde hallolurda ne olcak nasıl gecicek cok sıkıntı yapıyorum bende aynı bedende son günümüz onun verdiği bir hüzünde var içimde
ecembugra53 Buket5564 bemde 23 gün önce spinal oldum cnm kayısı hoşafı içtim bol yürüyüş yaptım hemen ayağa kaldırdılar zateb hastanede hemen toparlandım ilk ayağa kalktın mı direk ileri bak yere bakma şakın cnm hiç baş dönmesi de yaşamadım
Melikeatesss MinnakLiva merhaba istege bagli mi genel oldunuz acaba uyanirken cok korkunc oldugunu falan soyluyorlar korkutuyorlar beni 😊
MinnakLiva Melikeatesss Suni sancı çok canımı yaktığı için sezeryan oldum çok memnunum inan uyanırken korkunç falan olmuyor baya uykudan kalkmış gibi oluyorsun zaten uyuşuk oluyor karnın ve ağrı kesici serumlar veriyorlar hiçbişey hissetmiyosun sadece karnında gıdıklama hissi oluyor😊
istanbul3434 Buket5564 bol dua edecegim canim hayirli saglikli ve cok kolay bir dogumla bebisini kucakla insallah🙏 sen de doguma girecek diger hamişlere dua edersen cok makbule geçer💕
Rabianida Mervetekmn korkacak hiç birşey yok vallahi ben okadr rahat geçirdim ki inanamadım bu nasıl bi ameliyat dedim kendi kendime ilk gün bir kaç saat sonra bebeğimi oturarak emzirdim ve tam tamına 3.gün yatağımı toplayarak kalktım 🥰🥰