aslihancvk halitefe 6.aydan sonra karşılamıyor dediler iki ay öncede 1500 ₺ verdim dün yine aynı şekilde oldu iğneleri bulamiyoruz ki
halitefe aslihancvk yok canım saçmalamasınlar rapor süren önemli 1 yıllık raporum var benim sıkıyosa vermesinler hadi hadi hastalık koduna göre cüzi miktarlar ödeyenler var ama 6 aydan somra karşılamıyor falan diye yalan atmışlar size siz hemen itiraz edin şikayette oluşturun boşa gider paranız benim 7. Aya kadar olan iğneyi aldım bir kuruşta ödemedim yani
aslihancvk mavi2804 fırsatçılık yapıyorlar iğneleri heryerde bulabilsek bu kadar sıkıntı olmucak zaten çoğu marka toplatilmis en pahalı olan da piyasa da böyle işte
aslihancvk Blrderya ilk kullanmaya başladığımda 350 lira denildi sonrasında 700 lerde ve derken 1500 lere çıktı fiyat son ignelerimi aldım artık
Aysun1983 aslihancvk sigortan yok mu ya da doktorun özel Muaynehanesi varsa yazamıyor özel hastane doktorları rapor çıkarıyor ücretsiz almamız için
halitefe aslihancvk canım sen başvurunu yap SGK’ya falanda şikayet et yüksek ihtimalle paranı alırsın yazık günah yani o kadar para almış olursun iğneyi sıkıntı yok ki elinde zaten ama paran geri gelir en azından
aslihancvk Aysun1983 özel hastane doktorum rapor da çıkardı eşimin üzerinden bakiliyorum bı kaç eczaneye de sordum aynı rakamı çıkardılar hibor 7500 kullanıyorum o piyasada en pahalı olanmis öyle deyip gecistirdiler ne kadar doğru Allah biliyor
Aysun1983 aslihancvk hibor hakkında bilgim yok cnm ben oksapar kullanıyorum sigorta ile anlaşmalı olmayabilir ilaç
Blrderya Ben ilk 4 ayım da hibor 6000 kullandım yine de ücret ödemedim ,bence farklı yerlerden sormanızda fayda var boşuna paranız gidiyor olabilir ,umarım çözülür 🙏🏻
353 Blrderya tabi orasını bilemem ama tolga civelek eczanesi bornova izmir 0232 479 25 58 eger isteyen olursa tabi güvenirseniz bende kargoyla gönderebilirim size eczacimdan temin edip