Mihrimahsultan1 25.haftadayım bi haftadır sağ tarafım arkalı önlü yanı sırtım ve göğüsümün altı kaburgalarım ağrıyor batıyor hamilelikle alakalı mı acaba?
irva Mihrimahsultan1 Evet canım hamilelikle alakalı.Bebek büyüdükçe baskı oluyor.Sonra ki haftalarda daha çok oluyor.🤦♀️
Kelebek97 Mihrimahsultan1 Ahh canım benim 36. haftama girdim hala cekiyorum. Vücudumuzun artık denge merkezı değişiyor. Bu yüzden ağrılarımız oluyor. Bolca dinlenmeni ve sıcak suya girmeni tavsiye ederim. Rabbim saglikla kucağına almak nasip etsin.
tugce_25 Mihrimahsultan1 32 haftalik oldum 20 haftadayken başladı ve her gün şiddetini arttırarak devam ediyor😣 zaten bel ağrım çok çok fena dayanılmayacak gibi
irva Mihrimahsultan1 Alışır mısın bilmiyorum ama zorladığı doğrudur insanı.😁 Neyse ki ben doğurdum kurtuldum.😁
Kelebek97 Mihrimahsultan1 Alışıyorsun kuzum . Emin ol hareketlerini daha sert hissetdikçe heyecandan o acilari ağrıları gormuyorsun bile 🍁💙
Mihrimahsultan1 tugce_25 yapma ya üzüldüm geçmeyip te çoğalcak olmasına 😏 Allah kolaylık versin hepimize 😔