snmacan Hanımlar selam Bugün kontrol vardı. 39+1 deyiz. Gününü bekleyebilir dedi. Geçe de bilir dedi.. kasılmalar yok.. Valla ne yapayım ne edeyim bilemedim. Ne diyorsunuz? Belirsizlik beni benden alıyor... Pofff..
MelisOnur snmacan benim oğlumda da öyle olmuştu hiçbir belirti yoktu sabah uyandım 2 saat sonra sancım başladı ve 4 saat sonra doğurmuştum bile yani her şey bir anda oldu ☺
BurcuAydin snmacan 39+5 iz bizde de tik yok 😁 pazartesi kontrol var bakalım ne olur 😊 bu senenin kızlarıda pek nazlı 🤗
snmacan MelisOnur gerçekten miii??? Çok mutlu oldum ümit yeşerdi valla... biraz göbeğim aşağı doğru indi.. Ama doktor daha zamanı var falan diyince moralim bozuldu 😓😔
snmacan Ulya yürüyüş yapıyorum ama mak. 30dk dayanabiliyorum. Squat yapıyorum pilates yapıyorum topun üstünde hatta zıplıyorummm zıp zıp zıp
MelisOnur snmacan benim doktorum her seferinde şuan öyle bi durum yok ama burdan çıkarsın 5 dakka sonra doğum başlar onu bilemeyiz hiçkimse bunun garantisini veremez der. Dert etme bebeğin nezaman kendini hazır hissederse ozaman gelir sağ salim kucağına alırsın inşallah 😌
Ahmedinannesi snmacan aynen benim de öyle,39+2 yiz sanırım artık bakmıyorum bile😅ne gelen var ne giden sancım falan da yok😬her hafta çatı kontrolüne gidiyorum açılma var mı diye çarşamba 4.kez olucak😓
snmacan Ahmedinannesi ben 37 haftadan sonra 1 kez çatı kontrol oldum. Müsaitsin dedi. 40 haftayı tamamladığımda(haftaya cumartesi kontrol var) tekrar çatı kontrol edelim dedi.. neden sürekli çatı kontrol yapılıyor sizde? Kanalda mı bebek?
Ahmedinannesi snmacan 1 kere suyumun sızmasından şüphelendi yaptı,ikincisini pembe akıntım oldu yaptı,3.sü de rutin kontroldü.☺Çarşamba da tekrar açılma var mı diye yapıcak sanırım.🤗