Nadiye123 Hayırlı akşamlar ben 21 haftalık hamileyim ve rahimde zonklama ve ağrım çok oluyor bu 2. Hamileliğim ama ilkinde böyle şeyler yaşamadm neden olduğunu bilen varmı. Normalmi anormalmi bilmiyorum 🤷♂️
senakhrmn Nadiye123 Öncelikle geçmiş olsun canıö. Bende 23.haftadayım şuan. 19-21 haftalar arası çok fazla kasık ağrım vardı senin dediğin gibi. Doktorumla görüştüğümde “Rahim büyümesi sebebiyle oluyor ve normal “ demişti.Korkacak bir şey yok inşallah canım. Şuandada ara ara oluyor sancım.
Mkgnao Nadiye123 bende de oluyordu canım magnezyum ilacına başlayınca bitti. Eğer henüz magnezyum ilacına başlamadıysan doktorunla irtibata geçmelisim
zhrkhy Aynı hafta ve aynı ağrılar bazı günler kaşık ağrımda çok oluyor benim inşallah korkulacak bişe değildir
28umran52 Bende aynı durumdayım sanki kasılma gibi ağrı var kipirdiyo bebek ondanmi bilmiyorum 21+4 haftalık hamileyim
Nadiye123 zhrkhy evet hissediyorum ama dışarıdan bakıldığında görülmez.. Sizin ilk hamileliğinizmi.. Normalde ilk hamilelikte daha geç hissedilirmiş.
senakhrmn A12sel Bendede bel ve kalça ağrısı oluyor canım . Bence normaldir bu haftalarda çok kişiden duyuyorm.