Mom092 Mom86 yok hic bi is yaptirmiyor esim bi yemek yaparim 🙈😬 temizligi izninde beraber yavas yavaş yaparız hep yatiyorum oturuyorum hareketsizlikten mi acaba
Minikcivcivimmm Gd1992 benim 29.haftalarda başlamıştı toplanması. Taş gibi oluyordu ağırlaşıyordum bende. 29.haftada nst ye girmeye başlamıştım 38 e kadar aynı oldu sıfır sancıydı. 38+2 de doğum yaptım. Bazen toplanma doğum belirtisi olabiliyor ama.
Tubasahra Mom092 Benim 5 dakikada 1 e düşmüştü ve hiç gecmiyordu rahime bıçak batması seklinde sancı giriyordu.Sizin ki normal galiba yorulduysaniz olmuştur.
Mom86 Mom092 korkma kuzum eğer bugün olmuşsa halen devam etmiyorsa normal ama devam ederse Dr muhakkak sor kasılma önemli çünkü rahimi açıyor doguma hazırlıyor kendini
Tubasahra Mom092 O zaman yalancıdır bu haftalarda normal sen dinlenmeye devam et 🤗🤗 Kendinide takip et hayırla sağlıkli zamanında al kucağına
Mom092 Mom86 suan durdu canimm bebek hareketlenmeye basladi 😊 insallah zamaninda sag salim gelirler 🤲🥰
Mom86 Mom092 inslalah hicc korkma hatta kasildiginda dokunma nefes al ver hemen düzelir ben erken doğum yaptım çok kalsilmam vardı ozmaan ebeeye dedim bana dokunma dokunursa. daha çok olur demişti
ayse-nurr- Benimde yürümeye başlayınca toplanma oluyo yürüyemiyorum o yüzden çok fazla 26 haftalığım yaklaşık 1 aydır var bunun sebebi nedir acaba 🙄🤔
Mom092 Mom86 yaa o kasildikca ben dokundum belkide o yüzden arttı 😟 aklimda bulunsun kasilma geldiğinde nefes egzersizleri yapiyim bari 😊 bebegin nasil kaç haftalık dogum yaptın
Mom86 Mom092 aynen cnm aklında bulunsun bebeğim iyi çok şükür 25 haftada doğdu şimdi 28 aylık bende 12 haftalık gebeyim🥰
rodin123 Gd1992 eğer harekette etmiyorsa git çünkü belirtilerden biri ilk kızımda doğuma yakın sertleşti 2 gün hissetmedim açılmam vardi
Gd1992 rodin123 yok cnm ck sukr hersey yolunda brz once gldım acılden 30larda kasılma cıktı oda normaşmiş