EmineP HaleErhan Ben başka doktora randevu alıp gitmiştim Necati hoca çıktı şansıma. Ama randevuları ben uygulama üzerinden alıyorum. Bi arayıp deneyin isterseniz😊
hlyakoglu tbmn endişelenmeyin hemşireler destek oluyor ben daha doğum yapmadım ama erken doğum riski ile yattım tek kişilik odalar çok rahat her cagirdiginizda geliyor hemşireler normal doğumda zaten bir gün yatiyosunuz
tbmn hlyakoglu Allah yardımcınız olsun inşallah erken doğum olmaz. İlk doğumum olacağı için çok endişeleniyorum korkuyorum 😀 Zor valla ya Allah hepimizin yardımcısı olsun ağrısız acısız sağlıklı sıhhatli doğum yapmayı nasip etsin Allahım bizlere
hlyakoglu tbmn aminn inşallah 🤲 hemşireler daha bilgili emzirme konusunda vs ilgileniyorlar bir gün idare edilebilir eşinizde ihtiyacınız olduğu vakit girebiliyor birşeyler getirmek için veya anneniz,hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🤲
EmineP tbmn tbmn Geçmiyo bu son günler benim de 25 ama normal olduğu için bilemiyorum ne zaman gelecek😁 biraz önce bi bayanın doğumunu okudum da şehir hastanesinde çok güzel Doğum yapmış umut oldu valla okuyunca bize de öyle insanlar denk gelir inşaAllah 🥰
tbmn EmineP Ay evet zaman geçmiyor ne zaman gelecek diye insan bekleyip duruyor bir heyecanla korkuyla 🙈🙊 ilk doğum olacağından 😄 bende okudum inşallah bizde öyle iyi doktorlarla hemşirelerle ebelerle karşılaşırız kolay doğum yaparız ya zaman azaldıkça insan düşünüp duruyor 🙈😅
EmineP tbmn Ay inşaAllah bakalım😁 belirti falan olmuyomuş herhalde bi anda pat diye sancı başlayıveriyomuş doğacağı gün😁
tbmn EmineP Bugün minik bir sancı gibi kasığımda bişi hissettim oda 1 dk bile sürmeden geçti 😄 ne zaman belirtileri olcak merakla bekliyorum 😆
tbmn EmineP Hahahahaa aynen gece biraz sancı gibi ağrı oldu kasıklarımda gelecek galiba yavaş yavaş 😄 uyarı veriyor hahahaaa 😀
EmineP tbmn Ay benim de sabah kalktığımda avuç içi kadar ıslaklık vardı, doktor su olabilir takip et tekrar gelirse haber ver dedi de şimdilik bişey yok. Bugün hissettim daha ben hamileymişim doğumum yaklaşmış 😂😂
tbmn EmineP Ayyyy takip et bu bir belirti olabilir 😀 kontrole 2 haftada bir mi gidiyorsun yoksa haftada 1 mi 😊 bende ne sancı ne su tık yok ya artık kendimi penguven gibi top gibi hissediyorum doğursam da rahatlasam diyorum bebeğim de karnımda sıkışmasın artık 😀 bu arada benim ismim de Emine adaşız 😆
EmineP tbmn Yaa ben Tuba falan diye düşünmüştüm 😁 2 haftada gidiyorum 😁 Allah hayırlı doğumlar versin inşaAllah hepimize 🥰