Hafizimm Merhaba arkadaşlar. Kürtajdan sonraki adetiniz çok ağrılı miydi? 38 gün oldu henüz olmadım ama sırtım belim aşırı ağrıyor önceden de ağrırdı ama bu kadar fazla olmazdı.
Burcu-2910 Hafizimm canım benımki bigün öncesinden aşırı bel agrısıyla başladı ve karnımda çok sızı olıyordu baya zorlanmıştım ben
Zezeeeyyldrm Hafizimm yakin zaman da kürtaj olmus biri olarak söyluyorum benim ilk adetim baya yoğun ve cok agriliydi ilk 3 gün
Hafizimm Elbet-birgun-kavusacagiz zannetmiyorum ama normalde de ağrılı geçer benim bel ağrısı karin ağrısı ama bu kez fazla ağrıyor anlayamadım. Kendimi şişmiş gibi hissediyorum.
Hafizimm Burcu-2910 Benim de iki gündür bel agrım var kasık ağrısı başladı yeni ve sırtıma doğru hafif ağrı vuruyor. Bilmiyorum normal mi değil mi.
Hafizimm Burcu-2910 Hayır görüşmedim yani nette de hep 40 güne kadar olunurmus diye okudum ama bir yandan da test yapmak istiyorum her ihtimale karşı
Hafizimm Burcu-2910 40 gün oldu nerdeyse sifirlanmistir diye düşünüyorum 1 ay sonra sifirlanirmis normalde. Öyle bir durum olsa testte var mı gözükür acaba olmadığı halde ?