Kuzucukmoms Kızlar özel hastane doğum fiyatları neler gidip memnun kaldığınız hastane ve doktorlar bide doğum paketi mi aldınız yoksa sadece doğum için mi ücret ödediniz bilgilendirirseniz sevinirim 😇
Elif3406 Kuzucukmoms doktorum fatma reşide önalan çukurambarda muayenehanesi var. Bizde paket yok. Muayene ücreti nakit 300TL. Doğum ücreti de seçtiğiniz hasteneye göre değişiyor
Zehraaa98 Bende burada bekleyeyım acıbadem ya da memorıal olsun ıstıyorum ıkısıde bırbırınden pahalı😂
Esra-dmr Zehraaa98 Acıbadem 14.000 ikiz bebekse 15.500 yeni öğrendik. Ama iki doktorum var orada Sarp Özcan ve Rana Karayalçın ikisi de şahane ☺️
Zehraaa98 Btlerva biz paket almıcaz canım sadece dışarıdan özel doktorla ameliyathaneyı ya da normal doğum olursa ortamı kullancaz
Zehraaa98 Elif3406 her hastaneyle anlaşma yapabılıyormuş doktor sız secın yeter dedı ama bızım daha yenı 11 haftalık
Elif3406 Zehraaa98 doktorunuzun fiyat belirlemesi lazım o zaman onların hastanelerle anlaşması oluyor. Bizimde doktorumuzun bi çok hastane ile anlaşması var fiyatlarını paylaştı ona göre tercih de bulunduk🙂
Zehraaa98 Elif3406 evet canım ama henüz erken oldugu ıcın konusmadık ama dedıkelrı gıbı acıbademe 12 bın ısteyemez cunku paket yok ortada 5200 dıye duydum amelıyathanesını kullanmak ve 2 gece kalmak
Elif3406 Zehraaa98 canım hastanelerin verdiği fiyatlarla değerlendirme sen doktorların anlaşmaları farklı oluyor. Ben doktor tercihi yapmadan önce bi kaç doktorla görüşmüştüm hepsinin seçtiğim hastane ile fiyat anlaşması farklıydı ☺️
Zehraaa98 Elif3406 canım bizim tüp bebek oldu doktorumuza guvenımız sonsuz zaten sorunlu gectı 😂 değiştirme lüksümüz yok maalesef
Elif3406 Zehraaa98 doktorunuz o fiyatı verdiyse canım sorun yok zaten ben hastaneden fiyat aldınız diye söylemiştim ☺️ Yoksa hastane fiyatı için doktor değiştirilmez zaten doktor her şeyden önemli bence. Bu arada acıbadem biraz yüksek oluyor ama memoriale baktınız mı genelde memnun doğum yapanlar
Zehraaa98 Esra-dmr bız tek doğum ıcın gıtcez doktorumla rutın kontroller zaten muayenehanesınde oluyor