Semre9 Kızlar merhaba 36 haftalık gebeyim ve halen herşey ve yediğim herşey de bı iğrenç tad var yemek yesem de yemesem de o koku o tad hem vucdm da hem ağzımın içinde var dellenecem sizde çocuktan mi yoksa midem de mi sorun var 😟 bitmiyor gitmiyor .
paradiseeeeee Semre9 benimde öyle ağzımın taşı hiç yok haliyle keyfimde yok iştahla hiç bişi yiyemiyorum millet ne güzel çatır çutur yemek yiyor bizde tık yok 🐸
Aynurr16 Semre9 demir ilacı kullanıyomusun ben kullanıyorum ve ondan oluyor bence demir yalamışım gibi ıyy ☹️
kubusssss17 Semre9 canım 31 haftalığım ve dediğin tat bütün yaşam enerjimi sömürdü başından beri. Yemek yiyorum zevk alıyorum yemek bittikten 5 dk sonra iğrenç rahatsız edici bir tat zehir gibi. Mandaline ve havuç yiyorum. Tatlı şeyler daha kötü ediyor. Doğuma kadar gececeğine inancım yok da doğumdan sonra da bu tat kalırsa naparım diye endişeleniyorum :(
Semre9 paradiseeeeee iştah var ama iğrenç bı tad ve koku tişörtlerim koltuk altm duştan cikjyotum o koku dellenecem umwrm cocuktandir
paradiseeeeee Semre9 duştan nefret ediyorum şampuanlar kötü kokuyor rolon lar desen öyle hep cocukdan bunlar geçicek inşallah bu günler
Semre9 Aynurr16 yok mide sorunlarım olduğu için ne kan ilacı aldım ne demir ilacı o yüzden kullanmadm ama bu çok iğrenç bişe çıldırmak üzereyim kokuyorda
Semre9 Aynurr16 şeker de emsem o tad ve koku seker de de var canm az kaldı Ayn 9 da doğumum var Allah nasip ederse .
Semre9 kubusssss17 sinirden gülüyorum aynı korku bende de var hadi kalırsa çocuk yapmıyorsa naparm flaan diye delleniyorum 😅😅🤦🏻♀️🤦🏻♀️