Duygus97 Bayanlar merhaba, 7+4 günlük hamileyim dün doktor kontrolüne gittim herhangi bir sorun yok ama bugün gün boyunca ara ara karnımda kıpırtı hissediyorum neden olabilir bilgisi olan var mı? Diğer doktor kontrolume daha 1 ay var dün yoktu böyle Bir şey
Angelsmom29 Duygus97 canım ben de 9+2 haftalık hamıleyım o damar atması oluyor gebelikte fazla kan pompalandıgı için böyle seyler cok normal merak etme
Duygus97 Teşekkür ederim 🙂 Daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım çok şükür şimdiki gebeliğim güzel ilerliyor ama içimde de bir korku var ya kalbi durursa ya kaybedersem diye…
Angelsmom29 Duygus97 benim de 2 kaybım var canım ikincisini de doguma yakın kaybettim Allaha bırak canım hayırlısı Allahtan bizim yapacak hiç bir seyimiz yok her sey nasip kısmet rabbim kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲
Duygus97 Angelsmom29 Amin inşallah dua ediyorum bol bol siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
Angelsmom29 Duygus97 inşallah canım Allah büyüktür rabbim cok merhametlıdır inşallah bu evlatlarımızı bize bağışlar 🤲