Didoz Serap-er aslında hisar için çok araştırma yapmıştım ama baya pahalı gelmişti bu fiyat baya uygun .doktordan memnunsuz ilgilisi nasıl?
Serap-er Didoz mükemmel bir kişiliği vardır ve hekimliği üstüne kimseyi tanımam diyebilirim. Ben yıllarca aynı hastanede çalıştım doğum da yaptım kesinlikle tavsiye ederim. Dış doktor anlaşmalı fiyatı olunca uygun oluyor.
Didoz Serap-er inşallah benim de doktorum olur ben de memnun kalırım🙏Teşekkür ederim bilgileriniz için😌
Tgcktmr Serap-er biz daha fiyat konuşmadık ta florence de düşünüyorum doğumu önerir misin Bir de ortalama ne kadar olur sence
Serap-er Tgcktmr benim tercihim eski personel olduğumdan ve arkadaşlarım orda olduğundan Hisar olucak ama Florence da çok iyi olduğunu duydum. Fiyatlarının benzer olduğunu duymuştum
Kubosunyavrusu Serap-er gerçektenmi ya ekledim instadan bakalım kabul ederse inceleyeceğim sezeryanda anlayışlı bir doktormu acaba ? 🐥
Tgcktmr Kubosunyavrusu tabi ablam onda sezeryan oldu 3 sene önce ve inanılmaz memnun kaldı. Bende aksilik çıkmazsa normal doğum olacak bakalım 🙏
Serap-er Kubosunyavrusu ben 2015 te sezeryan oldum benim çok iyi geçmişti zaten o kadar ilgili ki farkını göreceğinizden eminim.
Serap-er Didoz umarım herşey çok iyi olur sizin için🙏 Belki gidip muayene olursanız bana da yazarsınız nasıl geçtiğini 😊
elifnurrrr Sevcaninan Hayır daha girmedim 4 Yıl önce bölge hastanesinde ilk oğluma yaptırmıştım 220 tl di şuan fiyatlar nedir Bende merak ediyorum