Kubosunyavrusu Merhaba arkadaşlar bana gerçekten memnun kaldığınız benimde kalacağım doktor önerisi yaparmısınız ? Tatlı dilli güleryüzlü ilgili bir doktor olsun tecrübeli gözüm kapalı güvenebilsem çokmu şey istiyorum 😣❤️🤲🏻
Sevcaninan Kubosunyavrusu kurtköy adatıp hastanesi Tugba Tarhan çok tatlı dilli ve eğlenceli bir doktor tavsiye ederim
Nhl_gndm Sevcaninan kesinlikleeeeee katılıyorum benim doktorum da tuba tarhan ve cok naif çok tatli bi kadın
Kubosunyavrusu elifnurrrr biraz uzak bana canım çok teşekkür ederim senin memnun kalmana çok sevindim doktor çok önemli ❤️
Aylinbk Alle sağlık Dr. Sevil Ateş Eren. 9 haftalık hamileyim 4 kez görüştüm Sevil hanımla. Çok tatlı ve pozitif kendisi tavsiye ederim :)
Kubosunyavrusu Serap-er gerçektenmi ya ekledim instadan bakalım kabul ederse inceleyeceğim sezeryanda anlayışlı bir doktormu acaba ? 🐥
Havvaozgur Didoz ümraniye santralde evagyn klinik var yasemin çakar kement hem güler yüzlü hem detaycı hemde senin soru sormana bile gerek kalmıyor 2 arkadaşımın doğumunada yasemin hanım girmişti https://instagram.com/opdryasemincakarkement?igshid=bbm9impk2dh3
Bernayben Kubosunyavrusu Acıbadem Altunizade hastanesi Dr. Harika Bodur Öztürk benim doktorum, çok memnunum. Ayrıca çok güleryüzlü birisidir.
KartalMert Gmksr yasin beye bende ilk gabeligimde gidiyodum gerçekten mukemel biriydi randevu bulamıyordum ve herkezden duyduğum kadarıyla çok hastası olduğu için artık eskisi gibi pek ilgilenmiyomis
Aysenur990 Kubosunyavrusu ben umranıye de Çamlıca medıpolde Zeynep Elmalı ya gidiyorum Güler yüzlü sakin pozitif memnunum muane ucretı de uygun
Busraveminisi1 Kubosunyavrusu nerede oturduğunu özel mi devlet mi tercih edersin bilmiyorum canım ama sana tavsiyem pendik medical park Şeyma Araz can doktorum şuan 33+3 üm ilk günden beri Şeyma hocadayım ilgisi pozitifliği normal doğum destekçisi ol ası ben sormadan bana herşeyi açıklaması cezbetti o gün bugündür tek sıkıntı yaşamadık izindeyken bile ben acile gittiğimde aradı tahlilerime baktı yönlendirdi Allah nasip ederse sağlıkla oğluma da kavuşturacak beni🥰🙏🏻🙏🏻
Aysenur990 Kubosunyavrusu SGK 150 canım ne olursa olsun seni panik havasına asla sokmuyor bende panık atak oldugu ıcın seviyorum doktorumu 😁
Kubosunyavrusu Aysenur990 bende öyleyim malesef 😣🙈 oyüzden en sakin sabırlı tatlı dilli doktoru arıyorum bana güven verecek ❤️