seda123 hamisler trwel sistem bebek arabasi alcam aama hanqi marka olcaqina karar weremedim lelebaby hsuma qdiyodu ama maqzada qordum cok aqir kaaba bi araba sizler ne mrka aldiniz neye qore secdiniz ??
seda123 Pinaryyim magazadanni alcaksinz yksa intrnet sitesndenmi canim smdi braz deqsdrmisler qerci lalebby
Pinaryyim seda123 instagramda onurbebe var cnm ordakini alıcam 2018modeli. Görünüşü cok hoşuma gdiyo kullananlarda memnun genelde.
seda123 Pinaryyim bnde 2018 modeli maqazada qordum cok buyuk we aqir bi araba ondan kararsızm canim bole hadi arbayi aldim dolsmya cikiyim maqzya qdiyim durumu olmz maqzlrda ck sknti olr byukluqunden
Sultan42 Kızlar bizim magzamızdada var lelebaby tavsiye ederim güzel bi araba evet biraz ağır bi araba ama konforluda
Akin59 Kanz fernando çok sağlam ve kaliteli bir araba açıp kapaması çok kolay bilmediğiniz markaları tercih etmeyin derim
MerveErdalKam Biz bu hafta e bebekten baby plus kanyonu aldık kullanmadık henüz ama hoş bi araba bence 2 günde geldi. Burda bı form acmiştim orda yoyko da guzel duruyodu ama eşim baby plus olsun diyince kırmadım. Bence tercih edilebilinir bi araba
tugcemre kızlar dün eşim süpriz yaptı ve lekebaby almış traverten sistem ama hiç agır degıl kapatması açması bıle çok kolay bence en güzeli kahrengi olanını amış magazadan 800 tl ye
MerveErdalKam seda123 dandik gibi öi diye soruyosan almadan önce e bebeğe bAktım ordaki modelleri inceledim kıyaslama yaparsan daha kotuleri var port bebenin tentesi kalıteli istedim gibi sert ana kucagınkı hafif yumusak oda normal sanırım ama internetekiden daha iyi bi görseli var demir kısımları internetteki gibi çok bronz değil biz siyah olanini aldık