Zhrblt Kızlar 14. Haftama geçicem ay başı gibi özele gidip cinsiyetini görebilirsek öğrenmek istiyorum inşallah bebeğimde izin verirse🤭14. Haftada kesin olarak öğrenen oldu mu cinsiyeti?
Krizantem_ Zhrblt Doktorum bana 15. Haftadan sonra kesinleşir dedi bence 15 16 haftayı bekleyin. 12.Haftada öğrenenler de var ama değişen çok oluyor. 16dan önce kesin demek zor gibi.
Deletedmom27 Zhrblt bazıları 16 dan önce söylemem inadın da benim doktorum gibi😂tamamen pozisyon ve doktorun kendi keyfine bağlı ..12 de ben detaylı da kendim gördüm kızımın minnakını ve ahaaa kızım olucak gördüm dedim de öyle itiraf geldiydi başka bi doktordu ama😂
Aloneanqel Zhrblt aklıma heyecanlı bekleyişlerim geldi ve her gidişimde doktorun net anlayamaması 🙈 23+2 de detaylı da öğrendik biz 🤗😍🙏🏻🙏🏻 Çok şükür Allah’ıma elhamdulillah ❤️🤲🏻
Emine_yksr Bende 16 yi bekliyorum zaten ilk gittigim doktor 16 dan önce söyleyemem demisti 12 de baska doktora gittim oda tahmin etti sadece değişebilir yanilma olabilir dedi o nedenle 16 yi bekliyorum 😊
Zhrblt Deletedmom27 aaaa ay ne kadar şanslısıın kendin görmüşsün yoksa doktor bişey demezdi belki sen diyince patlatmış bombayı😅
Zhrblt Deletedmom27 aahhaha çok iyi yaa valla ha diyiverse ya ne bekletin iyi ki kendin görmüşsün bence🤣
Ylzozprn 16 da git bence en uygun hafta birde giderken vişne suyu ve çikolata ye ben yedim haraketliydi o yüzden tahminde bulundu doktor