Suna2 Kızlar 27 haftalık olduk bazen gözlerim kararıp başım tutmuyor gözlerim farklı bakıyor gibi oluyor. Tansiyonumu o an hiç ölçmedim ama acaba ondan mı ki diyorum.
Yenianne001 Benim 16 haftalık. Bende de 9a 6 oluyor. Genelde de düşüktür 10a 6dır o yüzden ben gebeliğe veriyorum. Aşırı anormal bir durum değil sanırım. Ara öğün yapmaya özen gösterin uzun süre aç kalmayın. Tabi ki doktorunuza da danışın
Mehtapakgl Suna2 anladım canım ya şundan sordum benim bebeğe giden sağ damarda hafif direnç var tıkanıklık kan tam gitmediği zaman tansiyonu yükseltiyor. Mesela ben kontrol altındayım. O sebeple sordum. Çok tuzlu yiyorsan o da etkileyebilir.
Mehtapakgl Ozgsgr çok şükür iyi canım 27+6 yim 1232 kg olmuştu 27+2 de gittiğimde. Doktor bana bonvictus diye takviye ilaç verdi o bayağı iyi geldi damardaki direnç azda olsa kırıldı. Seninki nasıl sen kaç haftalıksın
Mehtapakgl Suna2 anladım canım dikkatli ol doktor bana cihaz aldırdı sabah akşam ölçüyorum. Sağ böbreğimde büyüme var benim sağa yatmıyorum.
Ozgsgr Mehtapakgl benim yirmili haftalarda vardı kayboldu şimdi 35 bitiyor 33. Haftada tekrar oluştuğunu öğrendim bide idrarda biraz protein kaçağı var sürekli kilo tansiyon takibi yapıyorum. Test çubukları aldım her sabah idrarda protein varmı diye bakıyorum. bebeğim şuan 2333 kilosunun biraz az olduğunu söyledi doktor. Bol protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum bakalım sağlıkla hayırlısı ile dogsunlarda önemli olan o :)
Mehtapakgl Ozgsgr olsun ben kiloya hiç takılmıyorum. Sağlıklı olsunda kilosu az olsun ama böyle giderse 3000 kg üstünde doğar dedi. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın rabbim.