ArifeMuratt Lonelinesss valla hiç bişey eskisi gibi olmıcak psikolojisine girdim canım inşallah herşey güzel olur sana da hayırlı doğumlar 😌
Dilektrkoglu ArifeMuratt canım bende doğum yapalı 16 gün oldu bende aynıyım sanırım normal bı durum birden omuzlarimiza sorumluluk bindi bide tecrübesiz inşallah hepsi düzelir
Lonelinesss ArifeMuratt amin canım inşallah herşey eskisi gibi değildir olur Emin ol oğlumda öyle yapmıştım şimdi çok pişmanım diyorum bu doğumda öyle yapmıcam inş
Ozlemm ArifeMuratt gecmis olsun. Ama cevremdeki bi cok kisi bunlari yasadi. Bazilar uzun surdu bazilari kisa insallah kisa surer sizinde. Gogusleriniz icin gumus kapaklar varmis bindeneyin isterseniz..
Ozlemm ArifeMuratt gogus uclari yara oluyor iyilesmeden tekrar emzirdiginiz icinde yara iyilesemiyor diye dusunuyorum. Biraz acikta birakin. Ya henuz dogum yapmadim ama korktugum bisi bu.. hatta arada mama vererek goguslerinizi dinlendirebilirsiniz.. 😞
Sjsjsjjs ArifeMuratt Geçicek😘 Biz bugün 53 günlük olduk😇 eskisi gibi geceleri çok kalkmıyor düzene giriyor uykusu yavaş yavaş🤗 Sadece az sabır 👐
ArifeMuratt Sjsjsjjs ilk günler zor oluyo tabi dimi annelik kolay değil 😌 maşallah size ben uykuya hasret kaldım
Zely35 ArifeMuratt madecassol ve bepanthol bu ikisini karıştırıp sür. Madecassol antibiyotikli bir krem. Ama bebeğe zararı olur mu bilmiyorum. Doktora sorup ona göre kullan iyi gelebilir
Gamzeli ArifeMuratt meme kalkanı değil bu bitanem göğsündeki yarayı geçirmek için devamlı göğsünde duruyor sadece emzireceğin vakit çıkarıyorsun rmzirdikten sonra tekrar takıyorsun. Kapaktaki biriken süt ile birlikte mucizevi bi şekilde yaranı iyileştiriyo 😊
ArifeMuratt Zely35 ilk günler bu kadar acımıyodu şimdi daha çok Batıyo iyileşiyor herhalde . Hemen eve geldim ayaklandım ama illa ki zorluğu da var oturup kalkamıyodm
Dilekk ArifeMuratt ayva çekirdeği jelini tavsiye ederim bende Doğum yapalı 14 gün oldu ilk 3 4 gün bağırıyordum emzirirken lansinoh aldım ama o çok iyi gelmedi ama ayva çekirdeğini kesinlikle tavsiye ederim internetten yapılışına bakın yapım mutlaka
Sjsjsjjs ArifeMuratt kıyamam 😍 Ama cennet annelerin ayakları altındadır diye boşuna dememişler 😊bole olunca insan annesinin kıymetini dahada çok anlıyor💃😘😘
Dilekk ArifeMuratt zar zor bulduk canım valla ama kesinlikle sende eşine buldur yap kullan 3 güne iyi ediyo bende çok kötüydüm yürürken bile sallanınca göğüslerim acıyordu
ArifeMuratt Dilekk aynı benim durum desene yürürken bile acıyo yanlışlıkla dokununca bile acıyo bebeğimi kucağıma alamıyorum
kubraninevi Ayva çekirdeği+zeytinyağı jelini bende tavsiye ederim, çok fazla kişide faydasını gördüm. En pahalı kremden bile faydalı emin ol 😌
Apolat ArifeMuratt benim goguslerim de yara oldu. Bebeğimi emzirdim. Sonra kustu hep kan emmis yavrucak battaniyesi falan hep kan oldu kusunca. Yumusatmasi için zeytinyağı sürdüm. Hava almasın diye de buz dolabı poşetinden kesip koydum göğsüme. O zaman zeytinyağını güzelce emdi ve sıkıntım ortadan kalktı hamdolsun. Rabbim güç kuvvet versin diğer sıkıntılar da geçer inşaallah. Annesi gazları oluyor uyumuyorlar evet. Ne yapalim masajla dualarla falan sabırla yardımcı olacağız inşaallah çocuklarımıza. Geçer inşaallah bu günler de.