Piremses0 @Suna11 @Smk @bigunanneolucak @Sedaaaq kızlar nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz konuşamıyoruz 🙂
Sedaaaq Piremses0 ben hamileyim 😍😍😍 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah pazartesi kalp atisi icin gidecez insalllah
Smk Piremses0 yok canım yarın adetim Zaten testler negatif adet olayım yine baslıcaz işte denemeye sakin kalıp pes etmemeye calısıyorm inl sende güzel haberi alırsın
Smk Piremses0 bugun adet oldum canım ben bakalım bu ay değişik seyler deniyecegim bakalım inş bu ay olursa dogumgunume süprz olacak bu ay inancım tam inş pes etmek yok
Buketkucuk Piremses0 ben önce Allah’ın izni, sonra da rahim filmi sayesinde gebe kaldım. Hiçbir sorunumuz yoktu, eşimin de benimde tahlillerimiz hep tertemiz çıkıyordu. Rahim filmide temiz çıktı, sonraki ay hemen hamile kaldım💜
Piremses0 Buketkucuk rahim filmi sonrasında hamile Kalan çok evet ama doktorum bana yapmıyor hamile kaldım daha önce geçen aydan yine istemeye başladık hayırlısı inş 🥰
Defnederen Piremses0 bende yumurtlama olacak gibi göğsüm sızlıyor daha olmadı 23. Günüm bugün adete 8 gün kaldı 😢 daha yok dört gündür koyu devam ediyor
[silindi] Piremses0 bende de var o pedi kullandım dogum kontrol hapını bıraktım bana cok fayda etti 5ay sonrada hamile kaldım Bi dene canım hakkında hayırlısı olsun