Piremses0 @minikmucizemmmmmm benimde 10 gün var canım adete güzel haberler alırız inş ne zamandır düşünüyorsun 😊
minikmucizemmmmmm Piremses0 ben aslında daha 5 aylık evliyim🙊 Eylülde çikolata kisti teşhisi kondu ama doktorum ilaç vermedi sadece folik asit kullandırıyo ve hiç korunma dedi. Yani 2 buçuk 3 aydır düşünüyorum biliyorum çok erken ama kist olunca her adetimde acaba olamıcak mı çocuğum diye düşünmeden duramıyorum😕
Piremses0 minikmucizemmmmmm bende 6 aylık evliyim ilk aydan hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken düşük yaptım eşimde göreve gitti 5 ay daha yeni geldi hemen başladık çalışmalara tekrar istiyoruz pko var bendede. 10 kasımdı adet tarihim
minikmucizemmmmmm Piremses0 benimde 14 kasım ama geçen ay gecikmiştim 4 5 gün. Ve diyolarki gecikince bir sonraki ay hamile kalınır insan isteyince herşeyden bi umut kapıyo😂
Piremses0 minikmucizemmmmmm yumurtlamanı takip ettin mi normalde benim 7 gün sonra adet tarihim ama bu ay geç yumurtlama oldu o yüzden 10 gün sonra test yaparım
minikmucizemmmmmm Smk inşallah hepimiz güzel haberler alırız geçen ay gecikince çok umutlanmıştım ama bi yandan da olduğuma sevindim çünkü eşim korona olmuştu aşırı gergindim. herşeyde vardır bi hayır dedim her zaman da derim Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün🌸
Piremses0 @EmineDD bende 6 haftalıkken düşük yapmıştım doktorum sıcak suyla duş alma demişti bende çok sıcak suyla alırdım acaba o yüzden mi oldu diye düşünmeden edemiyorum 🤔
EmineDD Piremses0 kanı sıvılaştırdığı için düşük riski diyorlar sanırım ben dikkat ediyorum sıcak bebeğe hiçbir zaman iyi olmuyoki
minikmucizemmmmmm Piremses0 valla bilmiyorum ki işte dünden beri midemde yanma var 2 3 gün öncede kasıklarımda karnımda batma oldu hep sırtım omuzlarım ağrıyo sanki bide çok idrara çıkıyorum🙊
Piremses0 @fundaa07 corasprin kullanmıştım ben canım kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti doktorum ama 6. Haftada düştü yinede sen kullanmış mıydın
Smk Piremses0 bende sık idrarda var ama canım cok tatlı istiyo gögüslerde gergin sızlıyo tatlı canım cekince umudum gitti sanki regli olacam
minikmucizemmmmmm Piremses0 ben onu kist olduğunu öğrendiğimde yaptım da 3 gün yapabildim mideme dokundu çok bide afedersin aşırı ishal yaptırdı
minikmucizemmmmmm Piremses0 çok faydası varmış onun inşallah sende faydasını görürsün eğer bu ayda olmazsa bende denerim gene☺️