Suna11 Smk İnşallah canım inşallah sadece zamanı gelmemiştir. Çok var sorunsuz 1 yıl, 1,5 yıl hatta 2 yıla kadar hamile kalamayanlar
Piremses0 Seva_sevaaaa teşekkür ederim kuzum ama dışarıda yürüyüş yapamıyorum 🚶 evde olduğu kadar geçen ay soğan kürü yapmıştım 😊🌸
Piremses0 Smk kuzum yaaa ağlama 🙏🏻 Eşin üzülür seni öyle görse zamanı vardır hayırlısıyla hepimiz bekleyelim inşallah teker teker kalıcaz 💃🏻🙏🏻🌸🥰🎀
Piremses0 Smk inşallah kuzum benim doktorlar sana sıkıntı yok diyorsa rahim filmi mi çektirsen daha önce kaldın Mı belki de tek sorun. Rahim kapalıdır sperm gidemiyordur 🙏🏻😊
Smk Piremses0 kalmadım canım bilmiyorumki ama aklımda var tabi doktora gidebe kadar olmazsa danısırım doktorumada onu bakalım
Smk Suna11 kuzum dikkat et o tarz vitamin macun gibi seyler yumurta olusumunu saglıyolar fakat bazen cok buyuyomus yumurta kiste donusuyomus ondan dogal gıdalarla beslenmeni tavsiye ederim yinede sen bilirsin inş her şey güzel olur🙏
Suna11 Smk Evet canım olabilir ama zaten bu ay olmazsa doktora gidecem sorarım tavsiye etmezse bırakırım
Barbi Piremses0 soğan kürü yapmayın.burda çok görüyorum. O eski çocuk düşürme yöntemidir . Çok tehlikeli! İltihap varken kullanılabilir ama oda gebe olmaman veya şüphesi olmaması gerekiyo.bunu bir hekim olarak söylüyorum.lütfen böyle ortada dönen herşeyi ne uygulayın nede inanın
Smk Piremses0 aklımda o canım bakalım önce eşime baktıralım onda sıkıntı cıkmazsa artık ne gerekiyorsa yaparız doktorun tavsiyesiyle inşda gerek kalmaz🙏