Smk bigunanneolucak yazdm ben ordan bildirim yokli girince görebiliyosun oraya gelin ozaman sana yazacaktım bugun bende doktoru naptın diye.
bigunanneolucak Smk bugün kan verdim adetim bitti zaten 3 gün oluyor sıfırlanmış değerim. Doktor rahim filmi dedi ama ben korktuğum için erteledim biraz. Bide araştırmaya gidip pıhtılaşma için kan vericem :) bakalım şimdilik bebek düşüncesi biraz rafa kalktı :)
Smk bigunanneolucak iyi kuzum olucak elbet tedavini ol gerisi Allahta.Bakalım benim olacakmı olmazsa bende artık gidecem tekrar doktora inş olur
Piremses0 bigunanneolucak yaa kuzum rahim filmi ne alaka sende ben anlamadım maşallah sen hamile kalıyorsun ama düşük oldu demi rahim filmi tüpler kanallar için değil mi
Suna11 bigunanneolucak Piremses0 Canım hadi inşallah hayırlı haberler alırız bu ay. Ben ovülasyon takibi yaptım yumurtlamam geç oldu ve 3 gün sürdü şu an adetime 5 gün var takvime göre ama yumurtlamam geç olduğu için belki 2-3 gün geç olabilir. Hiç bir belirtim yok adet belirtilerm bile yok şimdiye göğüslerimin ağrıması gerekirken maşallah hiç bir şey yok. Afedersiniz sıkıyorum arada ağrı varmı diye ama hiç yok 😂 bu ayda olmayacak sanırım çok umutlu değilim ama tamamen umutsuzda değilim beklemedeyim 🥰 Smk
Smk Suna11 inş canım bekliyoruz benim belirtim cok var ama adetmi gebelikmi bilmiyorm adetime daha var ondan umudum var gibi 11.gün yumurtlama oldu cumartesi 14.gün işte adete 6 gün kala oluyo bakalım
bigunanneolucak Piremses0 bilmiyorum doktor istedi özel hastane diye mi acaba para için mi dedi bilmiyorum ve bana cok güzel şeyler söyledi olumsuz hiç bişey söylemedi🙄 950 lira bide 😢 işte şimdi araştırma hastanesinden sıra almaya çalışıyorum kan pıhtılaşması için kan vericem
Suna11 Piremses0 daha yumurtlamadan 7 gün geçti canım adetimi bekleyip öyle yapacam zaten varsada çıkmaz daha öncesinde