Piremses0 Smk ayyy kuzum inşallah ovulasyon mu yaptın inş kalırız 3 müzdee ne güzel olur ya @bigunanneolucak
Smk Piremses0 evet canım ovulasyon yaptım 11.günde yumurtlama oldu 12.gün catlama erken oldu.Zaten kasık agrım vaedı anlamıstım degerlendirdik 3 gün simdi bekleme 🙏
bigunanneolucak Smk cok sevindim canım senin adına ❤️ Hadi bakalım yeni yılda güzel haberler alırısjn inşallah :)🙏🏻
bigunanneolucak Smk bi doktora gidicez yarın eşim için gidicez sonuç çıkınca da benim için gidicez bakalım inşallah olur bu sefer 🙏🏻😘
Piremses0 bigunanneolucak kuzummm kimyasaldan hemen sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok korunma sen bu ay devam inş 💖🤲🏻
Smk Piremses0 inş olur canımya olmazsa doktora gidecez artık eşimde baktırır ama inş gerek kalmaz dün gece cok acayip bi rüya gördüm hala etkisindeyim zaten inş olur dua edin bana bende size
bigunanneolucak Piremses0 korunmayı düşünmüyorum ama kimyasaldan sonra ben kalmıştım ama oda dış gebelik olmuştu bilmiyorum bu sonlanan 3. Gebelik🥲
bigunanneolucak Piremses0 ilk kimyasalda sıfırlanmadan başlamıştı halbuki bilmiyorum ya bi an önce olsaydım. 4 gün önce 59du 2 gün öncede 36 sıfırlanması lazımdı aslında ama bakalım
Smk balperisi_71 innovita degişmiş fiyatları yılbasında ben 40 tane test 3 gebelik testi 80 tl almıstım agustos gibi.Laboquik 20 tane test bide 2 mi ne gebelik vardı gittigidiyordan almıstım o uygundu 30 larda falandı fiyatı oda güzel onu alabilirsin