Piremses0 bigunanneolucak ben keseyi gördüm kuzum ultrAslan kağıdı bile vermişti karından gördü hemde
izmirlihatice Piremses0 bir kac tane kali devam edecem yapacağım ama umudum yok anca buvun degerlendirme olabildi 😣🤐
Piremses0 izmirlihatice nasıl bugün değerlendirme oldu kız saat kaç daha 🙈 gece olsa sabaha kadar yat
Piremses0 bigunanneolucak bilmem ben kimyasal dedim kendi kendime doktorum demedi ama ben hamile kaldım uçağa bindim sonra köylere gittik yolları kötüydü arabada sallana sallana gittim sonraki akşam kahverengi akıntı geldi sonra beta düştü
bigunanneolucak Piremses0 canım seninki kimyasal olmuyor normal düşük oluyor sen keseyi görmüşsün. Kimyasalda sadece beta yükseliyor kese falan hiç oluşmuyor
Smk Piremses0 aynen seninki kimyasal olmuyoki düşük yapmıssın canım😞 kimyasal adet öncesi beta yukselip düşünce oluyor
Ferda_ Piremses0 yolculuk yapmak bebeğe zarar veriyor mu bu konuyla ilgili doktor bir şey söyledi mi acaba? Ben de 16.haftamda 13 saat yolculuktan 1 hafta sonra düşük yaptım, sebep bulunamadı bu yüzden dikkatimi çekti sormak istedim
Piremses0 Ferda_ doktorum yasak demişti bana ama ben yinede gittim gitmem gerekti o yüzden oldu galiba