Hayal95 Piremses0 Keşke girseydin ilişkiye ovulasyon beni de yanılttı doktor geç döllenme olabilir diye cidden ne zaman hamile kalmışım bilmiyorum daha yeni oluşmuş
Piremses0 Hayal95 aynen canım zamanı belli olmuyor ya ☺️ Olsun hayırlısı olsun 🥰 adet olunca doktora gidicem ordan yumurta takibi yaptırıcam ben yapamıyorum 😂
minikmucizemmmmmm Piremses0 adet belirtim hiç yok belimde ağrı var bide kasıklarımda ara ara batma devam ediyor hala
minikmucizemmmmmm Piremses0 valla hiç anlamam ki tam olarak ben telefondan uygulamaya bakıyodum ama bu sefer hiç ona göre ayarlamadım kendimi söylemesi ayıp zevk içindi yani çocuğa odaklanmamıştık🤭😂
Hayal95 Piremses0 aynen doktor bana yumurtam belli Bi büyüklüğe gelmişti ve 10 gün boyunca değerlendir dedi ne zaman tutmuş Allah biliyor
Smk Piremses0 doktor haftada en az 3 ilişki öneriyor onun için cokta yumurtlamaya bel baglamamak lazım
Smk Piremses0 gecikmişsindir canım bende geciktim bugun oldum 1 gün gecikti benimde yumurtlamadan 14 gün ortalama adet gününe denk gelir ama düzensizlerde her zaman oyle olmaz gecikmişsindir
Piremses0 Hayal95 aynen öyle kuzum ben devam etmedim ama bu ay çok kafamı yordum olsun diye ilişkiye girmekte beni yordu açıkçası hiç bişe yapasım gelmedi doktorla takip edeyim bu ay
Sedaaaq Ben de bu aksam 8 de yine test yapicam sabah yapamadm catlamismi diye bakicaktim@Piremses0#12009407
Piremses0 Smk kuzum doktorumla konuştum telefonda adet olmadım dedim test yaptım yok dedim tarlusal iç günde 2 defa adetin 3. Günü gel dedi tahlillerime bakacak klomen kullanacağım bu ay