Piremses0 Ronya23 kuzum bilmiyorum ya bugün de çok zor görünen bi silik var ama çok zor gördüm 2 gün geçti geçenki testtin üstünden olsa birazcık daha koyu çıkmaz mıydı bugünkü yaptığım
bigunanneolucak Piremses0 evet değerin yükseldiğini düşünürsek öyle olması lazım ama hiçte belli olmaz belkide cok yeni o yüzden
Piremses0 Birbensu sanmıyorum ya birazcık daha koyu olması lazımdı 2 gün önceki testen ama çok ama çok silik bi ben gördüm yani
Piremses0 bigunanneolucak bilemiyorum vala eğer yoksa adet olunca adetin 3. Günü Doktora gidicem tahlillerimi yaptırıp klomen kullanmak istiyorum
Piremses0 bigunanneolucak eşim 4 ay sonra göreve gidecek 7 ay yok kuzum hemen olsun istiyorum o gidince çok üzülüyorum bari uğraşacak bir şeyim olur hamile olursam
bigunanneolucak Piremses0 ha o zaman olur tabi git kuzum bende gitmeyi düşünmüyorum ama gidersemde femara kullanmak istediğimi söylicem
Piremses0 bigunanneolucak hmmm hayırlısı ya ama bu klomen kullanıp düşük yapan çok oluyor kimyasal insan korkuyor sanki her hamileliğim düşük olacak gibi hissediyorum