Piremses0 bigunanneolucak ya ben tam anlamıyorum onları ama geç döllenme olunca sonradan çıkıyor ya belki sonradan çıkar diye ovulasyon yaptın mı
bigunanneolucak Piremses0 geç döllenme geç yumurtlama demek , döllenme işlemimin geç olması demek depil canım :)
Suna11 bigunanneolucak Canım yumurtlamanın 20 günü hamileliğini öğrenmiş ve aynı gün kan verdiğinde bta hcg değeri 64 çıkmış biriyle tanıştım dün. Açıkçası bu bana umut oldu. Bünyesel olarak bile farkediyor bazen geç yükseliyor bta hcg hormonu.
Dyg61 bigunanneolucak umutlandırmayayım ama benım de yumurtlamadan sonra 10 gün boyleydı suphelenıp test yaptım poztıftı yumurtlamadan sonra 11 gün öğrendim yani inşaAllah şeninde vardır. 🤲🏻
Dyg61 bigunanneolucak evet silik çıktı sonra kan verdim 65 çıktı sende erken gebelik testiyle dene istersen ama herkesin aynı olmaz inşaAllah vardır
Sedaaaq Piremses0 insalalh canim ben gun asiri degerlendiriyom bigun var bi gun yok yumurtlamayida gorurum insalalh
Ceylan123456 bigunanneolucak bende ovülasyon testine başladım 3 gündür hep silik çıkıyor silik çıkması bile üzüyormuş insanı