Hayal95 Piremses0 Artık hayırsıyla olsun valla ömür böyle bekleyişle gitmiyor diğer ay sıfırdan başlayacak gücüm kalmamış gibi
Selenngrr Piremses0 evet yumurtlamadan beri göğüs hassasiyeti 1 haftadır da yumurtlama ağrısı gibi ani kısa kısa kasık ağrılarım vardı ama sonuç hüsran her zamanki gibi 🤦🏼♀️
Suna11 Nurunannesiii12 Kesinlille öyle bu yolda sabırlı olmak lazım. Çok teşekkür ederm ♥️ Gidecem inşallah ve bir yol izleyecez. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸
Nurunannesiii12 Suna11 insallah canim benim. Doktora gorununce nasıl.yol.izleyecegini.bilmeyi öğrenmek dahi rahatlatıyor.
Suna11 Hayal95 Of of senin çok çok daha uzun olmuş. Rabbim bu hasreti uzatmasın inşallah daha fazla♥️ Daha önce gitmedin mi doktora?
Hayal95 Suna11 Çok gittim canım sebepsiz denildi sonradan polikistik denildi 4 defa ilaç 1 defa da aşılamam başarısız oldu
Selenngrr Piremses0 normalde göğüs hassasiyeti oluyor ama kasıkta ağrı asla olmazdı öncesinde göğüste 1 hafta kala olurdu bu baya baya haftalarca sürdü ondan zaten umutluydum ama nasip değilmiş
Piremses0 Kızlar çoğunuz test yaptı galiba ama ben pazar gününe kadar bekleyeceğim …🥰💃🏻 Üzülmek yok birdahaki aya yeni bi umut
Piremses0 bigunanneolucak inşallah canım ya bu ay kalırız inşallah bende çok istiyorum ama benimki rüya felan görmüyor ayı 😂😂🥰
Piremses0 Selenngrr bende hala devam ediyor ama aklımı karıştıran su bende daha önce adet öncesi göğüs su hasasiyeti olmazdı ve bel ağrım var kasıklarımda da ağrı var bakalım inş adet değildir pazar günü belli olur kesin
bigunanneolucak Piremses0 bugün işten gelince kapıdan girer girmez karnımı öptü dedim noluyor dedimi işte dün gece rüyamda gördüm :)))
Piremses0 bigunanneolucak yaaaaaa çok tatlı yaaa 🥰 kız inşallah hamile kalırsında güzel bi sürpriz yaparsın yaaaa