Piremses0 bigunanneolucak kuzum bazılarında silik çıkıyor ama hamile kalıyor senle yumurtlamamız aynı inşallah aynı gün çift çizgiyi görürüz 💃🏻😁🌺 olmazsa pes etmek yok devam
Piremses0 Suna11 evet canım bı ay olmazsa sil bence uygulamayı seni görüyorum çok istediğini anlıyorum hamile kaldığında direk yükle hamşle olarak giriş yaparsın inşallah ama aşılama yapabilirsin 💃🏻🙂🤭
Suna11 Piremses0 gidecem canım doktora sorun neyse artık ona göre yol izleriz. Aşılama gerekirse onuda yaparız. Sizin vardır inşallah haberlerinizi dört gözle bekliyorum 🌸
bigunanneolucak Piremses0 benim kendimden hiç umudum yok ama inşallah sen görürsün cift cizgiyi cabım benim 🥰
bigunanneolucak Piremses0 çnkü hiç bi belirtim yok 9 gün olmuş olsa şimdi döllenme olmuştır yerleşmiştir bile belki belli ederdi kendisini ama yok
bigunanneolucak Piremses0 okuyorum deli gibi kasık ağrısı deli gibi karın ağrısı cekıyorlar gögüs agrısı cekıyorlar bel ağrısı bide ama bende yok
Piremses0 bigunanneolucak kuzum göğüs hasasiyeti dün akşam yoktu bende ama bugün yine var ama benim göğüs hasasiyeti yumurtlamadan 3 yada 4 gün sonra başladı
Piremses0 Suna11 bu ay vala istedim ama olmazsa üzülmicem hiç bi tedbirde almadım hergün kola sigara nescafe içtim durdum ne kadar çok isteyince o bizim imtihanımız oluyor inşallah hamile kalırsın canım 🥰🤭
Piremses0 bigunanneolucak inşallah hep beraber alırız canım ya çok istiyorum hamilelikte gün sayıyorlar hemen doğum olsun diye ben hamile kalırsam her günün tadını çıkara çıkara geçirecem
Piremses0 bigunanneolucak kuzum beklerken hiç ilişki oluyormmu eşinle bizde 9 gündür olmuyordu ama dün gece oldu
Suna11 Piremses0 Bende en fazla bu ay tedbir aldım iyi gelecek her şeyi yaptım bu yüzden hayal kırıklığını en çok bu ay yaşadım ama nasip değilmiş işte. Senin vardır inşallah daha dur test yapmadın belki çıkar ♥️