Suna11 Erkus30 Piremses0 bigunanneolucak Hayal95 kızlar bu arada bir şey soracam benim son 2-3 gündür dişlerimde hassasiyet başladı bu bir dişle başladı şimdi neredeyse tüm alt dişlerim öyle. Soğuk veya sıcak bir şey içerken sızlıyor hatta hiç bir şey yapmasam bile hafif bir sızlama hep var. Gebelikte diş hassasiyeti çok sık karşılaşılan bir durum ama acaba eğer varsa bu kadar erken başlaması mümkün mü yani acaba belirti olabilir mi? Bu konuda hiç bilgim yok. Sizin varmı bilginiz?
Erkus30 Suna11 bizim 6.denemede olmayınca gittik her şey normal çıktı bende. 12.deneme olmayınca eşim spermiogram verdi
Suna11 Erkus30 Haklısın canım açıkçası ne ben ne o muayene olmadık daha önce daha doğrusu ben genel bir jinekolojik muayene oldum bir sorun yoktu zaten bir seneye kadsr normal dedi doktor bizde bekleyelim dedik ki bu ayda olmazsa zaten 11 ay olacak. Muayene olacaz inşallah ikimiz aynı anda
Hayal95 Suna11 Hiç duymadım canım diş hassasiyetini.. Canım vücudunu hiç dinleme teste odaklan canım vücut oynuyor psikolojikmen belirti üretiyor
Birbensu Suna11 hayır olsun ınsallh canm rabbım bana nasıb etmesse. Bu ay sana ve burda olan arkadaslara nasıp etsın. Gebe kalmayı hayırlara vesıle olsun rüyan insallh❤ Suna11 ay aynı seyı yazıcaktım cnm cok hassas bu aralar
Suna11 Erkus30 İnşallah canım çok teşekkür ederim. İnşallah hiç gerekte kalmaz gitmeye 🥰 Senin şu an oldu mu yoksa sende bekliyormusum bizim gibi 😊
Suna11 Erkus30 Ben yurtdışındayım canım randevu aldımda koronadan dolayı geç verdiler maalesef ocak başına verdiler randevuyu.
Selenngrr Hayal95 ben teste de bakmıyorum artık ya bekleyip adet olmazsam kan vericem direk tek çizgi görmekten bıktım 😔
Hayal95 Selenngrr Valla çok kan verdim hastane gidip negatif daha beter ediyor beni en azından evimde kimse görmeden üzülüyorum
Selenngrr Hayal95 bu ay kan veririm sanırım ya yada hiç vermem test bile yapasım yok adeti beklicem olmazsa yine beklicem olana kadar hiç olmazsa yaparım test 🙈