Sedaaaq Bise soecam corek otu bal tarcin karisiimi varya onu yapan varmi bazisi zararli diyo bazisi ya faydali diyo
Sedaaaq Bise soecam corek otu bal tarcin karisiimi varya onu yapan varmi bazisi zararli diyo bazisi ya faydali diyo
Piremses0 Smk ben denemedim kolay kolay gebelik testi bile yapmam onu hiç yapamam herhalde ama gerçekten o şekilde öğrenen çok var t o kadar koyu oluyorki gebelik testi de yapıyor pozitif
Smk Piremses0 biliyorum ama sen bilgilen diye diyorum.Onlar tamamen tesadüf bilimsel olarak imkansız yani
bigunanneolucak Smk başıma gelen şeye mi inaniyim size mi bilemedim :) baya baya çıktı ve ben ondan şüphelenip test yaptım ve pozitif cıktı :) burda onlarcasını okudum benim gibi :) siz bilime cok takılmayın, tecrübeyle sabit bazı şeylerr ;))
Smk bigunanneolucak yani sen istediğine inanabilirsin.Başına gelenle onun bi alakası yok malesef.Bilime inanıcam tabiki bilgi ve tecrübede,Mühendisim ben öyle altı boş şeylere inanmam tabiki.Herşeyin bilimsel açıklaması vardır.Heleki böyle bir şeyin. Sana literatür atardım ama gerek yok bence sen doğru yoldasın teste devam et :)
Smk Piremses0 yok canım yumurtlamada artar Lüteinleştirici hormon gebelikte östrojen hormonu prolaktin hormon artar
bigunanneolucak Smk mühendis olduğunu daha kaç kere belirticeksin burda bilmiyorum ama anladıl mühendissin :) ayrıca acıp önceki postları okuyabilirsin hatta bende sana atardım ama gerek yok :) sizde devam edin bu sekilde bilime inanmaya :)
Piremses0 Smk aman kızlar gösteriyor yada göstermiyor farklı düşünceler tabi 🤔 inanan da var inanmayanda herkesin kendi hayatı ve fikirleri @bigunanneolucak canım sende inşallah önceki gebeliğin gibi öğrenirsin bu ay yine ovulasyondan gebelik bizde öğrenmiş oluruz 🤍🤍