Piremses0 Birbensu hamşle kalımm birakıcam ama ben önceki hamileliğimde 1.5 ay içmedim yine düştü düşeceği varsa düşüyor yicek ekmeği warsa ne yaparsan yap düşmez ama yinede içmem eğer kalırsam 🙂🥰
bigunanneolucak Piremses0 bende içiyordum ama gebelik düşündüğümden beri içmiyorum yani eylülden beri :)
Suna11 Piremses0 bigunanneolucak Bende içiyorum biz en son adetim başlamadan önce bırakmıştık eşimle beraber yumurtlama döneminize sigarasız geçirdik sonra eşim dayanamadı içti ben içmedim ama dün negatifi görünce bende içtim 🤦🏻♀️ Dünden beri içiyorum yine ama eğer bebek varsa hemen bırakacam
Suna11 bigunanneolucak Evet ama pazar günü benim 3+5 olacak sanırım o zaman öğrenmiş olurum inşallah varsa
Smk Piremses0 yani öyle demeyelimde yumurtlama günleri ve çatlama günü zaten 72 saat yaşıyor sperm ondan öncesi değerlendiriliyor.çatlama sonrası zaten olay bitmiş oluyor.
Smk bigunanneolucak sana katılıyorum.Banada fenalık geldi piskolojik olarak olmuyo öyle sürekli.Ben calısıyorum,adam çalısıyor bide vardiyalı adam pert zaten yorgun bende oyle oyle planladıgın gibi olmuyo tadıda cıkmıyo.Akısına bırakmak lazım.
Smk Piremses0 20 gün oldu ben bırakalı ki ben bıraktıysam herkes bırakır. Beyinde bitirmezsen bırakamazsın.Ama nasıl bırakacagına yardımcı olabilirim.Tavsiye ederim cok daha iyi hissediyosun.
Smk Piremses0 regli olmadan önceki ruh halindeyim cunku sinirliyim gögüslerim acıyor ve beyaz akıntım var.Bugunde kasıgım agrıdı
bigunanneolucak Piremses0 bende pko vardı klomenden dolayı erken olduğunu düşünüyorum :) yoksa benimkide geç olurdu