Piremses0 Sedaaaq evet canımm koyulaşmış ama daha zamanı değil git gide koyulaşacak her gün aynı saate 1 tane yap ama bu sırada gün aşırı yapmayı unutma 👍🏻😄
Piremses0 @bigunanneolucak @Smk @Suna11 Kuzum buradan haberleşelim @bigunanneolucak hepimiz pazar gününü bekliyoruz aramıza hoşgeldinn.🥰🌺
bigunanneolucak Smk Allahım ya nolur olsun bu ay inşallah cok istiyorum 🙏🏻🥰 hayırlısıyla hepimiz pazar ginü buraya resim atalım ve hepimzinki pozitif olsun 🙏🏻
Piremses0 Smk ay evet ya günler geçiyor vala bana hatta pazar günü yaklaşıyor diye kalbim çarpıyor korkuyorum bi yandan sma olmazsa üzülmicem pes etmek yok 😄🦋
Piremses0 bigunanneolucak inşallah canım sadece hamşle kalmak için değil hamşle kalıp sağlıklı bir bebek olması içinde edelim düşük yaşadım çünkü yine düşük olacaksa olmasını istemiyorum ben 😊🤱🏻
bigunanneolucak Piremses0 benimde iki tane var ve biri dış gebelikti bende asla yaşamak istemiyorum o günleri bidaha :) evet haklısın inşallah bu sefer sağlıkşa ilerler :)
bigunanneolucak Piremses0 evet özellikle dış gebelik cok zordu süründüm resmen kan vermekten helak oldum 🥺
Piremses0 bigunanneolucak onu yaşamadım kuzum ama çok zor olduğunu duydum kürtaj mı oldu ikiside sende ne kadarlıkken düştü benim 6 haftalıkken kendiliğinden düştü