Suna11 Dayeolmak Ben üst üste deniyorum canım. Yani dünle beraber 4 gün üst üste. Bu süreçte eşim sperm kalitesini arttıracak yiyecekler yemeye özen gösteriyor. Genelde bu şekilde daha doğru deniliyor. Normalde hiç test yapmadan ben zaten gün aşırı deniyordum sürekli ama tutmadı maalesef bu ayda testle takip yapıp bu şekilde deniyim dedim.
Suna11 Dayeolmak Muz, bal, ceviz, badem, yumurta, keçiboynuzu pekmezi şu an en çok tükettiklerinden. Bir de yemeklerde balık, ıspanak, brokoli gibi yine sperm için faydalı yemekler yapmaya çalışıyorum 😊
Mervekz Dayeolmak Günde en az 3 tane hurma tuketin..Biliyosunuz ki hurma halamız sayılır insan dna sina en yakın olandır..eşinizde günde bir iki bardak yeşil çay tüketsin sperm sayısını arttırır..ve şunu herkese söylemeliyimki iliski esnasinda ve sonrasinda aklinizi dusuncelerinizi baska seylere yonlendirin cocuga odaklanmayin piskoloji cok buyuk etken..rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺️
Dayeolmak Suna11 evet aynı bizde bubaybsağlıklı beslenmeye geçtik ben pek tüketmiyorum ama o bayılıyor 😂
Dayeolmak Suna11 evet bende elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum ama zorla itiyorum miğfemden aşağı ☺️Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Piremses0 hulya4627 son 4 günüm canım burda bi arkadaş çatlama yok bence dedi bakabilir misin sende ? sabah ve az önce yaptığım var git gide silikleşiyor değil mi kesin yani çatlama https://imgyukle.com/i/T6U61R
Piremses0 Elbet-birgun-kavusacagiz Canım adetin 18 ve 19. Gün ovulasyon koymuştum Buda 20. Gün bakar mısın öncekilerde yükledim çatlamış mı sence ?☺️
Piremses0 Suna11 Kuzum 20. Gün ovulasyon da yükledim çatlamış mı 🙂 sen ne durumdasın bu arada sende de mi böyle oldu
Suna11 Piremses0 Tam olarak silikleşmemiş sanki canın sen denemeye devam et mutlaka 🥰 Ben bugün daha yapmadım 1 saat sonra yapacam. Her gün aynı saate getiriyorum yapınca yüklerim 😊
hulya4627 Piremses0 evet cnm çatlamış 2 gün daha değerlendir ve bırak hayırlısi haberlerle inşallah olur cnm