minikcivcivim Piremses0 aynen canim gün aşırı ama sprem sorunu yok şükür ki 🙏 uyuyorum hemen ama hiç nasip olmadı inşallah soğan kürü vesile olur 🙏🙏 sende bana güzel haberler ver dört gözle bekliyorum hayırlısı ile 🙏
Piremses0 minikcivcivim bizdede sperm sorunu yok ki ama gün aşırı olması daha garanti oluyor zaten spermler 72 saat yaşıyor ☺️
Smk Piremses0 gögüslerim acıyor uclarıda kasınıyorbide cok sinirliyim bunlar benim regli belirtim ya bence olamadı ya🙄🥺
Piremses0 Smk hamilelik belirtisi postalarına bak sinir göğüs agrısı olan ve hamile kalan çok kişi var kız karamsar olma bak olmazsa birimde bu ay diğer ay olur ✅ destek olalım biribirimize 💃🏻
Piremses0 Sedaaaq yok canım daha ama daha adetin 9. Günü çok erken değil mi sence normalde 14. Gün olur seninde olacak hatta benimki taa adetin 20. Günü çatladı düşün yani sen yap ve atmaya devam et ☺️🥰
Sedaaaq Piremses0 aynen erken ama ben yinede test yapiyorum bazilarinda adetin bittigi gun bile oluyo diye
Smk Piremses0 dün gece ayaklarım yandı bugunde ani bir bulantı yasadım ama bunlar regli belirtiside oluyor benim bakalım hayırlısı zaten regli olacaksam bu belirtilerle pazar gelmeden olurum yani bakalım inş süpriz olur